SCHUMACHER TAJNO SNIMLJEN NAKON DUGIH GODINA SKRIVANJA: Isplivali novi detalji o kobnoj nesreći, obitelj šuti i dalje

Isplivali su novi detalji o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera.

Profimedia

Isplivali su novi detalji o zdravstvenom stanju legendarnog vozača Formule 1 - Michaela Schumachera.

Navodno, nautjecajniji mediji u Italiji imaju priliku anonimnom izvoru platiti čak milijun eura kako bi došli u posjed fotografija na kojima bi se vidjelo trenutno stanje Michaela Schumachera. Legendarni njemački vozač trenutno se nalazi u teškom stanju, nakon što je 2013. godine doživio nesreću na skijanju i o njegovom zdravstvenom stanju od tada se zna veoma malo.

Profimedia 

Anonimna osoba veoma bliska višestrukom svjetskom prvaku Formule 1 odlučila je iskoristiti nesreću slavnog Schumachera i zaraditi gotovo cijelo desetljeće nakon tragedije. Kako prenosi jedan talijanski list, osoba koja je fotografirala i snimala Michaela Schumachera ponudila je najpoznatijim medijima iz te zemlje da za milijun eura otkupe fotografije, a zatim čitavom svijetu otkriju kako sedmostruki prvak svijeta izgleda više od devet godina nakon nesreće koja je šokirala svijet.

Profimedia 

Po informacijama koje su se pojavile, obitelj zna za postojanje ovih fotografija, ali još ne želi saopćiti javnosti identitet osobe koja ih pokušava prodati medijima. S druge strane, talijanski mediji navode da trenutno nijedne novine u toj zemlji ne žele otkupiti i objaviti spomenute fotografije.

Profimedia 

Podsjetimo, legendarni Schumacher stradao je na skijalištu u Francuskoj 2013. godine i od tada je njegovo zdravstveno stanje obavijeno velom tajne. Obitelj maksimalno štiti privatnost kultnog vozača, a vilama u Švicarskoj i na Mallorci pristup imaju samo rijetki. Pored obitelji, Schumachera je posjetilo nekoliko njegovih suradnika i prijatelja, poput Jeana Todta s kojim je svojedobno radio u ekipi Ferrarija.

Todt je samo jedna od nekoliko osoba za koje se sa sigurnošću zna da su posljednjih godina imale kontakt sa Schumacherom.