ON JE NAJVEĆI PLAYBOY MEĐU TENISAČIMA: S tribina ga bodri fatalna plavuša, a prije nje ljubio je njenu kopiju

Tenisač Tommy Paul za sada ima samo jedan trofej, ali na privatnom planu je imao više uspjeha.

Instagram

Novaka Đokovića u polufinalu Australian Opena čeka mladi Tommy Paul.

25-godišnji Amerikanac je s 3:1 pobijedio mlađeg zemljaka Bena Sheltona i dodatno popravio svoj uspjeh na Grand Slam turnirima. Istovremeno je postao prvi Amerikanac polufinalist Australian Opena od Andyja Roddicka 2009.

Instagram 

Paul za sada ima samo jedan trofej, iz serije 250, ali na privatnom je planu definitivno imao više uspjeha.

Instagram 

U Melbourneu ga s tribina bodri prelijepa Paige Lorenze, poduzetnica i influenserica, kojoj je jučerašnji rođendan Tommy i čestitao u izjavi na terenu nakon pobjede.

U Americi je Paige poznata po osnivanju brenda 'Dairy Boy' koji se bavi proizvodnjom i prodajom mliječnih proizvoda, pa nije tek tako nazvana poduzetnicom.

Instagram 

Osim što privlači pozornost gledatelja na terenima Australian Opena, ova zanosna plavuša popularna je i na Instagramu gdje ima više 400.000 obožavatelja.

Iako su tenisač i atraktivna plavuša u početku skrivali svoju vezu, sad to više nije slučaj, a uživaju i u 'provociranju' putem društvenih mreža. Tako je Tommy imao zanimljiv odgovor na Paigeinu fotografiju s plaže gdje se sunča u kupaćem kostimu.

Ispod njene objave gdje zavodljivo gleda u kameru, Paul je napisao: 'Ne gledaj me tako'.

Instagram 

Inače, Paige Lorenze je prethodno bila u burnoj vezi s Armmijem Hammerom i Tylerom Cameronom.

A što se tiče Tommya, on je prije veze sa Lorenz uživao u zagrljaju još jedne plavokose ljepotice bujnijih oblina, Amerikanke brazilskog porijekla, Kiki Passo, koja je takođe influenserica i poznata manekenka.

Instagram