TENISAČICA KOJA BI MOGLA HODATI MODNIM PISTAMA: Donna Vekić otkrila kako se tješi nakon poraza

Hrvatska tenisačica Donna Vekić dala je zanimljivu izjavu na konferenciji za medije.

Instagram

Hrvatska tenisačica Donna Vekić dala je jednu zanimljivu izjavu na konferenciji za medije, nakon što je poražena od Aryne Sabalenke u četvrtfinalu Australian Opena.

Instagram 

Donna je od pete igračice svijeta izgubila u dva seta, a kao glavni uzrok navela je slab servis. Također, napomenula je da će tugu 'izliječiti alkoholom'.

'Što sad? Popiti ću jednu dobru margaritu definitivno. Vjerojatno i više nego jednu', rekla je lijepa Donna kroz osmijeh i nastavila:

Donna Vekić na konferenciji za medije  YouTube

'Servis me danas napustio, nadam se da će se vratiti uskoro. Servis je moje veliko oružje i u bitnim trenucima se oslanjam na njega. Danas nisam mogla i to se vidjelo. Moj servis letio je po cijelom terenu. Uglavnom bi završio u mreži'.

Instagram 

'Malo sam razočarana, ali bio je ovo jako dobar turnir za mene. Odvojit ću neko vrijeme da se osvrnem na protekla dva tjedna i pogledam što je sve bilo dobro, a što ne. Ne mogu se baš previše osvrtati na svoje prilike za break jer je moja protivnica to jako dobro branila. Imala sam puno grešaka na servisu', zaključila je Donna.