BRAČNI PAR LIVAJA U DRUŠTVU DOMAĆIH NOGOMETAŠA: Marko zapjevao dobro poznati hit, evo kako su se zabavljali

Marko Livaja zabavljao se na jednoj proslavi, a zajedno s nogometašima Lovrom i Nikolom Kalinićem zapjevao je i dobro poznati hit.

Miroslav Lelas/PIXSELL

Na Instagramu je osvanula snimka s jedne rođendanske proslave koja je bila organizirana u poznatom splitskom restoranu, a čini se kako se okupljena ekipa itekako dobro zabavljala.

Instagram 

Tako se na snimci mogu vidjeti kako Lovre i Nikola Kalinić koji s Markom Livajom na pozornici pjevaju dobro poznati hit Vinka Coce 'Kada umrem umotan u bilo'.

Instagram 

Osim toga, na snimci se vidi i da je s njima u društvu uživala i Markova supruga, bivša manekenka Iris Livaja. Proslava je organizirana dan nakon što je Hajduk pobijedio Šibenik 2:1, tako da je društvo imalo dvostruki razlog za slavlje

Instagram 

Nikoli Kaliniću društvo je pravila i supruga Vanja koja je s njim i zaplesala na proslavi. Inače, Vanja i Nikola upoznali su se preko zajedničkih prijatelja u Splitu 2004. godine. Njemu je tada bilo 19, a njoj 20 godina. Vjenčali su se 2013. godine, no nisu imali veliku ceremoniju jer je Vanja u to vrijeme bila u visokoj trudnoći, a danas zajedno imaju dvoje djece.

'Iz moje skromne biografije s ponosom volim istaknuti to što sam s petnaest godina otišla iz roditeljskog doma i četiri godine živjela sama dok nisam maturirala. Sigurno je to razlog zbog kojeg sam sazrela prije no drugi. Kad smo se Nikola i ja zaljubili, bili smo praktički još uvijek tinejdžeri, tako da je ostatak moje biografije usko vezan uz njegovu karijeru, a ono na što smo oboje najponosniji svakako je naš sinčić Mateo, jer s njim je naša ljubav dobila onaj puni, istinski smisao', rekla je Vanja prije par godina za Slobodnu Dalmaciju.