Klub ga se odrekao zbog skandala s maloljetnicom: Košarkaš sad iznenadio novim potezom

Josh Giddey bio je u centru pozornosti zbog

Melissa Tamez / Zuma Press / Profimedia

Na utakmici NBA predsezone Milwaukee Bucksa i Chicago Bullsa dogodila se neugodna situacija između grčke zvijezde Giannis Antetokounmpo i Australca Josha Giddeyja. Tijekom jednog od posjeda u prvoj četvrtini, Jannis se pozicinirao tražeći loptu i dobio je, a onda je Giddey napravio jak prekršaj i nastavio držati Grka za ruku. 

Giannisa je to razljutilo pa ga je gurnuo u dio gdje se nalaze fotografi i kamermani što je izazvalo kaos. 

Situacija se vrlo brzo smirila, ali Grk je zbog svoje reakcije zaradio tehničku grešku.

Inače, Giddey je tijekom ljeta na tradeu prešao u Chicago iz Oklahome, nakon što se protekle sezone borio s naslovima o tome kako je spavao s maloljetnicom, koji su nastali zbog videa koje je djevojka objavila na društvenim mrežama. Međutim, uskoro  je Policijska uprava Newport Beacha objavila da je zatvorila istragu o Giddeyu, 21.

'Nakon temeljitog i iscrpnog ispitivanja, dovršili smo našu istragu o informacijama koje su kružile društvenim mrežama, a koje su uključivale Josha Giddeya', naveli su u priopćenju pa dodali: 

'Naši detektivi pregledali su sve dostupne informacije i nisu bili u mogućnosti potvrditi bilo kakvu kriminalnu aktivnost u vezi s g. Giddeyem. Policijska uprava Newport Beacha predana je osiguravanju da se točne informacije šire u javnosti, dok također osigurava prava svih onih koji uključen.'

Međutim, košarkašu je uskoro pala forma i on je završio na tradeu.