Kylian Mbappe optužen za silovanje pa za sve okrivio bivšeg šefa: 'Ovo postaje baš jako predvidljivo'

Francuski nogometaš odlučio je ne šutjeti.

Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Francuski nogometaš i igrač Real Madrid Kylian Mbappe optužen je za silovanje. Naime, nogometaš je prošlog tjedna od srijede do petka s prijateljima posjetio Švedskoj, odsjevši u hotelu Bank u centru grada. U četvrtak je zvijezda Real Madrida posjetila restoran Chez Jolie, prije nego što se uputio u noćni klub V i konačno se vratio u svoj hotel u crnom kombiju s prijateljima. 

Samo nekoliko dana nakon toga, švedski list Aftonbladet izvijestio da je policiji prijavljeno navodno silovanje, ali nije rekao tko je optužen, druga publikacija, Expressen, rekla je da je osumnjičeni 25-godišnji Mbappe.

J.E.E / Sipa Press / Profimedia 

Međutim, nogometaš se odmah oglasio na društvenim mrežama i sve opovrgnuo. 

'Fake news! Ovo postaje baš jako predvidljivo, i to slučajno baš uoči novog saslušanja', napisao je Mbappé podsjećajući na spor protiv njegovog bivšeg kluba PSG-a oko £46 milijuna (oko 55 milijuna eura) neisplaćenih plaća i bonusa koji se treba održati danas.

Prije mjesec dana LFP je naredio pariškom klubu da isplati novac, no tada je uložena žalba. Nogometaš zbog toga insinuira da je ova priča s optužbama nastala po naredbi PSG-ove uprave na čelu s presjednikom Nasserom Al Khelaifijem.