Zlatna olimpijka sljedeće godine staje pred oltar: Sad je otkrila još jednu lijepu vijest

Hrvatska olimpijka pohvalila se novim uspjehom.

Ivana Ivanović/ Pixsell

Judašica Barbara Matić osvojila je zlatnu olimpijsku medalju i tako razveselila cijelu naciju. Sad se pohvalila da je trenutno rangirana kao prva judašica svijeta u kategoriji do 70 kilograma. Lijepu vijest podijelila je putem društvenih mreža.

Instagram 

Ovo je svakako godina Barbare Matić, a čini se da će biti i sljedeća godina jer se udaje.

'Je, dogodine se planira vjenčanje, tako da i to ćemo uklopiti u iduću godinu. Pir bi trebao biti veliki', otkrila je za IN Magazin prije nekoliko tjedana. 

Inače, Barbara je u šestogodišnjoj je vezi s Franom Vugdelijom kolegom s faksa, upoznala ga je na Fakultetu za elektrotehniku, strojarstvo i brodogradnju.

'Frano i ja smo se upoznali na faksu, mlađi je od mene godinu dana, ali smo se našli skupa na četvrtoj godini jer sam ja produžila treću. On je dao sve redovno', rekla je zlatna olimpijka za Slobodnu Dalmaciju.

Sve je počelo zajedničkim druženjem, ali i čokoladom.

'On je bio s naše dvije prije, njima je donio po čokoladicu, a ja sam došla nenajavljeno i počela ga zezati da di je meni čokolada. I sutra me dočekala velika Milka s lješnjacima, meni najdraža! Tu me osvojio', ispričala je Barbara.

Instagram 

Podsjećamo, uz olimpijsko zlato, Matić je dvostruka svjetska prvakinja, ove godine osvojila je i Europsko prvenstvo, ima pet zlata na Grand Prixu, tri titule na Grand Slam turnirima, a i dvaput je bila juniorska prvakinja.