'Bio si moj svijet': Zaručnica nogometaša koji je pronađen na dnu bazena se dirljivom objavom oprostila od njega

Smrt nogometaša Georgea Baldocka dirnula je mnoge.

©INPHO/Ryan Byrne / imago sportfotodienst / Profimedia

Zaručnica preminulog nogometaša Georgea Baldocka napisala je dirljivu poruku samo nekoliko sati nakon što se on utopio u bazenu svoje vile. Annabele Dignam, koja je majka njihovog jednogodišnjeg sina Brodyja, podijelila je poruku sa svojim pratiteljima na Instagramu uz njihovu sliku, navodi Daily Mail

Također je otkrila da se Baldock trebao vratiti u Englesku u četvrtak kako bi proslavio svoj rođendan s obitelji u njihovom domu u Sheffieldu. 

'George, ljubav mog života, moja srodna duša. Savršeni tata našem prekrasnom dječaku. Upotpunio si me. Bio si moj svijet i znam da smo mi bili tvoji. Ovdje si sa mnom u Brodyjevom osmijehu, hihotu i zaraznoj osobnosti. Moj svijet nikada neće biti isti, ali ću pronaći način za Brodyja. Obećajem. Volim te zauvijek i uvijek G. Tvoj Neen. X', napisala je. 

Instagram 

Policija koja istražuje utapanje 31-godišnjaka otkrila je nadzornu kameru koja ga prikazuje kako pliva u bazenu u svoj luksuznoj vili u Grčkoj, a izvori kažu da se vidi kako energično pliva prije nego što je iznenada zastao i zatim potonuo.

Kamere sa susjednog imanja snimile su pola bazena i pokazale kako ulazi u vodu oko 6.45 u srijedu navečer, nekoliko sati prije nego što je njegovo tijelo pronađeno.

Baldockova obitelj je objavila priopćenje, otkrivajući da je nogometaš trebao odletjeti kući kako bi proslavio prvi rođendan svog sina, ali sada tuguju. Odajući počast, rekli su da je bio najposebniji otac, zaručnik, sin, brat, stric, prijatelj, suigrač i osoba.

Posebno priznanje odali su im i suigrači iz grčke reprezentacije koji su sinoć pobijedili Englesku 2:1 na Wembleyju

Podsjećamo, Baldocka je zaručnica satima zvala na mobitel i nije joj odgovarao. Potom je odlučila alarmirati vlasnika luksuzne vile u kojoj je živio. Nazvala ga je i zamolila da ga posjeti i provjeri je li kod kuće, on je to učinio i nogometaša zatekao mrtvog.

Njegovo tijelo bilo je na dnu bazena, a dodatno je šokiralo to što su pored bazena bile boce s alkoholom. Odmah je pozvao hitnu pomoć koja je došla za devet minuta, ali je mogla samo konstatirati smrt.

Naređena je obdukcija i toksikološki nalaz, a potvrđeno je da na njegovom tijelu nije bilo nikakvih ozljeda. Za sada je službena verzija da se utopio i da smrt nije nastupila prije nego što je završio u bazenu. Ipak, potrebno je pričekati kraj istrage koja će dati konačan odgovor.