Svi su mislili da žive bajku, a onda se razveli: Slavni nogometaš sad otkrio da djeca ne žele izlaziti s njim u javnost

Španjolski nogometaš prolazi kroz teško razdoblje.

Instagram

Kapetan španjolske reprezentacije i igrača Milana Alvaro Morata nakon osvajanja Europskog prvenstva prolazi kroz teško životno razdoblje. Španjolski napadač promijenio je momčad, prošao razvod, depresiju i osvojio Europsko prvenstvo u nekoliko tjedana. Partidazo de COPE objavio je pregled intervjua Alberta Herrere s napadačem Milana. Razgovor u kojem se mogla vidjeti najosobnija strana nogometaša i u kojem je ispričao neke od problema koje je imao u posljednje vrijeme.

Nogometaš je opisao kako je izgledala njegova borba s depresijom zbog koje je razmišljao o završetku igračke karijere. 

'Kada imate jako teške trenutke, depresiju, napadaje panike, nije važno koji posao radite, kakva je situacija u životu, imate drugu osobu u sebi protiv koje se morate boriti svaki dan i svaku noć. Za mene je bilo najbolje napustiti Španjolsku, nisam to mogao podnijeti', rekao je. 

Iskreno je rekao da su mu pomogli suigrači, ali i psihijatar i lijekovi. Međutim, najteže mu je bilo zbog djece. 

'Svaki put kad sam izlazio s njima, uvijek sam imao neku epizodu, ponekad ne zlonamjernu, s ljudima o nečemu što se dogodilo u prethodnim utakmicama. A, na kraju, ni oni nisu htjeli ići u kupovinu, što su normalne stvari koje rade djeca s ocem', istaknuo je. 

Inače, Morata je vodio Furiju do europskog trijumfa, a nakon što se sudac svirao kraj, nogometaš nije otrčao među svoje suigrače nego bivšoj supruzi Alice Campello. Svi su mislili da par živi bajku, ali nakon samo nekoliko tjedana odlučili se na razvod. 

'Nakon dugo vremena razmišljanja, Alice i ja smo donijeli odluku razdvojiti naše putove. Prekrasan odnos pun međusobnog poštovanja u kojem smo se voljeli i puno si pomagali.

Bile su to prekrasne godine i rezultat njih je naše četvero djece, koji su nedvojbeno nešto najbolje što smo ikada napravili. To je bolna odluka pa tražimo poštovanje i empatiju.

Ne izmišljajte priče ni za minutu isticanja jer ponavljam: poštovanja nikada nije manjkalo, samo mnogo kontinuiranih nesporazuma koji malo po malo troše stvari. Alice će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu i sve što smo zajedno doživjeli bilo je nevjerovatno i veliko iskustvo', poručio je Morata.

Par se upoznao 2016. godine putem društvenih mreža, a godinu dana kasnije i vjenčali. Od tada su dobili četvero djece. Lijepa Alice prošle godine je tijekom poroda kćeri Belle doživjela komplikacije i život joj je bio ugrožen. Nakon poroda završila je na intenzivnoj njezi. Najveća podrška bio joj je upravo suprug Alvaro, a putem društvenih mreža obznanio je da je najveća opasnost prošla te da se ona i Bella oporavljaju.

Unatoč velikoj ljubavi, čini se da njihov brak nije uspio opstati.