'Nadam se da će biti sve okej': Dalić otkrio zašto se Mateo nije pojavio na okupljanju dok je Izabel u visokoj trudnoći

U obitelj hrvatskog nogometaša uskoro stiže druga beba.

Instagram

Bračni par Mateo i Izabel Kovačićuskoro trebaju dobiti drugo dijete. Brojni obožavatelji pretpostavljaju da je upravo to razlog zašto Mateo nije došao na okupljanje reprezentacije, a izostanku Kovačića je progovorio i Dalić. 

'Nadam se da će doći što prije i da će biti spreman za Škotsku. Nas dvojica smo u dogovoru, on ima svoje privatne obveze i to je razumljivo.Iskreno se nadam da će biti sve okej i da će se što prije pridružiti treningu', komentirao je izbornik.

U subotu je Kovačić odigrao nevjerojatnu utakmicu zabivši dva gola u pobjedi Manchester Cityja protiv Fulhama 3:2. Nakon utakmice otkrio je kome je posvetio pogotke. 

'Puno znači prije svega jer mi je žena trudna pa je bilo odlično postići nekoliko golova za bebu', rekao je novinarima. 

Fotografije s utakmice podijelila je i lijepa poduzetnica te pokazala poveći trbuh.

FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel vjenčali su se 17. lipnja 2017. godine. Ceremonija je održana u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Par je prije četiri godine dobio sina Ivana

Inače, Mateo i Izabel su se zaljubili u srednjoj školi, dok je on bio ministrant, a ona je pjevala u zboru Lilium. Pokretač njihove veze bile nedjeljne mise u crkvi u kojoj su se i vjenčali.