Kako izgleda kći Ive Majoli? Bivša tenisačica je njezinu jednu osobinu istaknula, a fanovi su odmah uočili ovo

Bivša tenisačica ponosna je majka kćeri Mije.

Robert Gašpert

Najbolja hrvatska tenisačica svih vremena i jedina osvajačica Roland Garrosa Iva Majoli uživa u igračkoj mirovini. Godinama je bila izbornica hrvatske ženske teniske reprezentacije, ali sad je više posvećena privatnom životu. Bivša tenisačica sad je pozirala s kćeri Mijom u kampanji brenda Broken Rackets koju možete pogledati OVDJE

Ponosna majka s vremena na vrijema objavi fotografije kćeri, a obožavatelji su primijetili jedno. 

'Wow, što je genetika čudo, tatine oči i zavodljiv osmjeh', napisao joj je jedan pratitelj ispod fotografije. 

Svojevremeno je u intervjuu za Story objasnila koje su njoj i kćeri zajedničke osobine. 

'Tvrdoglavost. Kad nešto zacrta, u tome će biti ustrajna do kraja. Prava Škorpionka! Takva sam i ja. Kad nešto odlučim, počevši od uspjeha u sportu - moralo se ostvariti', ispričala je Iva. 

Instagram 

Isto tako, istaknula je zašto je jako ponosna na nju. 

'Za početak, ponosna sam na nju jer smatram da danas mladim generacijama nije lako. Mia je odlična u školi, voli sport, tenisom se intenzivnije bavila dok je bila mlađa, sada je to samo rekreativno. Bilo bi mi drago da ostane u sportu. Što se kaže, u zdravom tijelu - zdrav duh. Pogotovo kod mladih generacije koje više zanimaju tehnologija, mobiteli i društvene mreže. I to se mora djelomično pratiti, ali važno je djeci usaditi disciplinu, red i odgovornost. Mislim da je sport 'pravi izbor za to', rekla je tada.

Inače, Iva je kćer Miju dobila u braku sa Stipom Marićem. U rujnu 2006. je nakon tri godine veze izgovorila 'sudbonosno da' tri godine mlađem Stipi. Njihovo vjenčanje bilo je u zagrebačkoj crkvi Svetog Marka, a mediji su ga prozvali vjenčanjem godine. Svadbeno slavlje za 370 uzvanika održano je na Cmroku, a Iva, koja je tad bila u osmom mjesecu trudnoće, nosila je vjenčanicu talijanske modne kuće Aimee.

Mjesec i pol nakon vjenčanja Iva je rodila djevojčicu kojoj su odlučili dati ime Mia. Izvana se sve činilo idlično, a već 2007. par se javno posvađao na terasi jednog koktel bara u Bolu na Braču. Stipe je tad u bijesu bacio vjenčani prsten u more. Kasnije je navodno angažirao ronioce da ga pronađu, no u tome nije bilo uspjeha. Par se ubrzo pomirio te se činilo da je došlo samo do trenutne krize, ali kriza se ponovila i 2009. kad se Stipe iselio iz zajedničkog stana. I tad su se uspjeli pomiriti, no do konačnog razlaza, a zatim i razvoda došlo je 2012.

U velikom intervju za Story, Iva je otkrila u kakvom je odnosu njezin bivši suprug s njihovom kćeri.

'Iako on živi u inozemstvu, vide se koliko god je to moguće. Imaju dobar odnos', rekla je bivša tenisačica 2022. godine.

Instagram 

Inače, Iva je od 2022. u braku s talijanskim poduzetnikom Robertom Calegarijem

Otada je puno aktivnija na društvenim mrežama i sve se češće pojavljuje na eventima.