Živi u Švicarskoj, udala se za Kanađanina i postala poduzetnica: Poznata Hrvatica sad će imati važnu ulogu na Maksimiru

Proslavljena Hrvatica nakon skijaške karijere ostala je u sportu.

Goran Stanzl/PIXSELL

Večeras na Maksimiru Dinamo dočekuje Monaco u drugom kolu Lige prvaka, a važnu funkciju imat će i bivša hrvatska skijašica Ana Jelušić Black. Ona će se na Maksimiru biti 'Venue Media Manager' na tri preostale Dinamove domaće utakmice u Ligi prvaka. Ana će biti svojevrsni povezivatelj UEFA-e prema medijima na utakmicama Lige prvaka u Maksimiru.

Nekadašnju skijašicu angažirala je UEFA jer PR agencija u kojoj radi surađuje s krovnom europskom nogometnom reprezentacijom, navodi Gol. Ana je prošle sezone obavljala istu funkciju na domaćim utakmicama Rome u Europskoj ligi. 

Inače, Ana je sportsku karijeru završila 2012. godine, a nakon toga povukla se iz javnosti. O njezinom privatnom životu obožavatelji mogu najviše saznati kroz objave na društvenim mrežama, ali od medija se drži podalje. Firmu za sportski konzulting pokrenula je prije nekoliko godina, a smatra da je to bio prirodan slijed u njezinoj karijeri.

PRIVATAN ALBUM 

Ana je završila Visoku poslovnu školu PAR u Rijeci, a provela je i dva semestra u Santa Rosi u Kaliforniji. Upravo kroz svoju poslovnu karijeru je upoznala supruga Travisa Blacka, kanadskog menadžera za sportski marketing.

'Neko vrijeme smo radili u istoj organizaciji, ali od toga je prošlo već skoro 10 godina', otkrila je.

Bivša skijašica kroz svoju konzulting firmu radila je za Međunarodni olimpijski odbor, Međunarodnu testing agenciju, gotovo za sve velike sportske organizacije

Proslavljena skijašica nakon karijere sa suprugom se djelomično skrasila u Švicarskoj, ali zapravo živi na dvije adrese.

'Kombiniram život u Hrvatskoj i život koji je malo više vezan uz suprugovu karijeru, i to već nekoliko godina dosta dobro funkcionira. Švicarska je isključivo odabrana jer smo se tamo upoznali prije 12 godina, oboje smo ondje radili i to nam je omogućilo da nešto stvorimo', rekla je Ana.

Ove godine je sa suprugom proslavila osmu godišnjicu braka. Par ima dvoje djece, kćer Ninu i sina Vita.