Marko odbio otkriti svoje zavodničke tajne, a manekenka ga odala: Košarkaš Brazilku osvojio romantičnom gestom

Ljubavna priča ovog para zaintrigirala je javnost.

BO / The Photo One / Profimedia

Javnost se godinama pitala kako je srpski košarkaš Marko Jarić uspio osvojiti tada najljepšu ženu svijeta, Adrianu Limu. Osim po svom neospornom talentu i uspjesima, Jarić je poznat i po svom braku sa slavnom ljepoticom koji je trajao sedam godina, piše Žena

U tom braku Adriana Lima i Marko Jarić dobili su dvije kćeri, Valentinu i Sienu, a 2016. godine odlučili su se razvesti, navodno zbog Markove prevare. O Markovom ljubavnom životu dugo se ništa ne zna, ali je zato Adriana pronašla sreću s Andreom Lemmersom s kojim je dobila sina. 

MiamiPIXX / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim malo je poznato kako je svojevremeno došlo do njihovog spoja. Naime, nije tajna da je Marko Jarić bio poznat kao veliki gospodin čemu u prilog ide i priča o njihovom upoznavanju, točnije o trenutku kada je Lima 'popustila' i postala Markova djevojka. Ipak, Marko dugo nije želio otkriti kako je zaveo jednu od najljepših žena svijeta, na čemu su mu mnogi zavidjeli.

'Ne smijem nikom da reći kako sam zaveo Adrianu. To je tajna koju bih morao naplatiti', rekao je svojevremeno Marko Jarić kroz smijeh.

Ipak, dio tajne otkrila je Adriana kada je priznala kakvom gestom ju je oborio s nogu. 

'Došla sam kući poslije prvog spoja i tamo me je dočekalo iznenađenje, moja kuća je od vrha do dna bila ispunjena predivnim crvenim ružama. Nikad nisam dobila toliko ruža. Tu me je osvojio', ispričala je Adriana prije mnogo godina. 

Jarić uspješno krije svoju privatnost pa nije poznato ima li partnericu, a ono što je sigurno je da dosta vremena provodi s kćerima te koristi priliku da uživaju u svakom zajedničkom trenutku.