Tko je Modrićeva punica? U Dinamu je imala poseban nadimak, a kad je Vanja prohodala s Lukom istaknula je jedno

Vesna i Luka upoznali su se prije nego nogometaš i Vanja.

Borna Jakšić/Pixsell

Kapetan Vatrenih i Real Madrida Luka Modrić neprestano je u centru pozornosti, a s obzirom na to da je nastavljeno suđenje braći Mamić, progovara se o njegovoj prošlosti. Uz to je usko vezana i njegova punica, Vesna Juraić, koja je početkom godine svjedočila. 

Tada je rekla da nema saznanja da je klub imao inozemni račun niti da su nogometaši i djelatnici dobivali gotovinske isplate. 

'Nisam imala informacije o isplatama u gotovini, niti sam s time bila u doticaju. Uobičajeno je bilo da se plaće isplaćuju preko računa. Također, nisam imala saznanja da Dinamo ima račun u inozemstvu, niti se on spominjao na sjednicama Skupštine kluba, kojima sam nazočila. Ne sjećam se ni da je račun kluba bio blokiran u razdoblju od 2002. do 2008. godine, do kada sam ja radila u Dinamu', rekla je Vesna, prenosi Večernji list.  

Borna Jakšić/Pixsell 

Vesna je svojevremeno bila voditeljica računovodstva NK Dinama, Juraić je vodila klupsko računovodstvo od 1995. do 2008. godine. Kći Vanja često ju je znala posjetiti na poslu na Maksimiru, a njih dvije su živjele u stanu na Ravnicama.

Vanja se kasnije zaposlila u agenciji Zdravka Mamić i kroz posao upoznala Luku. Par se vjenčao 2011. godine, a koliko su svi bili povezani sa Zdravkom Mamićem, govori i činjenica da je Vanju dopratio do oltara

Inače, nogometaši Dinama Vesni su dali poseban nadimak, Šefi. Naime, smatrali su je šeficom jer su joj se uvijek obraćali kad ih je zanimalo nešto oko ugovorom definiranih plaća i premija. Međutim, kad su Vanja i Luka prohodali, Juraić je istaknula da će Modrića tretirati kao i ostale igrače.