Kličkova bivša uzvratila obožavateljima koji tvrde da se drogira: 'To nije ničija stvar'

Hayden Panettiere našla se na meti kritičara.

PARAMOUNT / Planet / Profimedia

Hayden Panettiere, američka glumica i bivša zaručnica Vladimira Kličkaposljednjim intervjuom zabrinula je obožavatelje. Glumica je tijekom razgovorala za People teško izgovarala riječi, a brojni su komentirali da ne izgleda trijezno. Ona je putem društvenih mreža odlučila progovoriti na prozivke da konzumira droge. 

'Željela bih odvojiti trenutak da se pozabavim kontroverzom oko intervjua koji sam nedavno dala za časopis PEOPLE. Neshvatljivo je da sam uopće u ovoj poziciji, ali osjećam se prisiljenom govoriti o tome u prostoru gdje me neće kritizirati koliko brzo ili sporo govorim. Nisam spavala dva dana prije snimanja zbog jednog od mojih pasa koji se oporavljao od hitne operacije. Snimanje je trajalo 8 sati nakon čega je uslijedio intervju pred kamerama koji je trebao trajati 1 sat. Intervju je počeo dobro, a da se zna, njegov početak nije uključen u verziju časopisa PEOPLE. Bila sam iscrpljena. Moj predstavnik je brzo prekinuo intervju jer je postalo očito da blijedim - pogotovo jer je tema postala teža. Pitali smo novinarku možemo li to ponoviti drugi dan ili napraviti dodatni intervju na zoomu. Uvjerila nas je da to nije bilo potrebno i da smatra da je to bio emotivan i iskren intervju. Također nam je rečeno da će ga urediti i da će to biti prekrasan komad. Časopis ne daje odobrenje za slike ili video intervjue prije njihovog prikazivanja. Mi smo vidjeli ovaj intervju kad je izašao', otkrila je. 

Zatim je odgovorila na upite konzumira li lijekove. 

'Tuga na svakome izgleda drugačije. Uzimam li lijekove ili ne, to nije ničija stvar i to je između mene i mog liječnika. Radim intervjue kako bih promovirala svoj novi film jer sam ponosna na njega. Pravi problem ovdje je toksičnost društvenih mreža i ciklusa vijesti koji je pokretan mamcem za klikove. Mentalno zdravlje je jako važno i nadam se da oni koji ovo sada čitaju razumiju da ono što kažete skrivajući se iza ekrana računala može imati štetan utjecaj na nekoga. Jako sam zahvalan onima od vas koji ste stali u moju obranu usred ovog kaosa. Kao što sam već rekla, trebam raditi na sebi. Svi mi to trebamo', dodala je. 

Naime, ispod njezinog intervjua za časopis People pojavili su se brojni komentari, 'Molim vas obrišite ovaj video', 'Ovo su droge',  'Ovo je ovisnica koja očito nije trijezna'. Neki su čak naveli da je ovo njezin kraj.

Međutim, predstavnik glumice demantirao je zaključke obožavatelja pa je rekao da je po prvi put govorila o bratu i da je to za nju bilo vrlo emotivno. Naime, Hayden je prije dvije godina govorila o svom problemu s ovisnostima pa ne čudi da su obožavatelji pomislili na najgore. Ona je u dobi s 15 godina počela konzumirati pilule, a naknadno je došao i alkohol.

Inače, poznata je po svojoj vezi s Vladimirom Kličkom. Vladimir i Hayden su imali turbulentnu vezu s nekoliko prekida, a sve je započelo 2009. Upoznali su se dok su bili na promociji knjige zajedničkog prijatelja i bila je to ljubav na prvi pogled. 

Iako su neki komentirali njihovu fizičku razliku, drugi su se slagali da su preslatki i izgledaju kao skladan par. Upravo zato su iznenadili javnost kada su nakon dvije godine veze objavili da su prekinuli.

Nije dugo trajala razdvojenost para i nekoliko mjeseci kasnije su se pomirili te su 2013. snimljeni kako izmjenjuju nježnosti na plaži na Floridi. Nakon toga su snimljeni u zajedničkim izlascima i na košarkaškim utakmicama, a onda su pale i zaruke. Naime, Hayden je snimljena sa zaručničkim prstenom od šest karata čija je vrijednost procijenjena na 500.000 dolara. Par je dočekao svoju kćerkicu Kayu 13. prosinca 2014.

'Presretni smo i zaljubljeni u malenu', istaknuli su u zajedničkom priopćenju.

photofab/jaworski / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Godinu nakon toga glumica prolazila teške trenutke jer je bolovala od postporođajne depresije pa se prijavila na liječenje u privatnu kliniku. Par se više puta razilazio i mirio, ali je njihovoj ljubavi došao kraj 2018. godine kad se saznalo da su otkazali vjenčanje. Djevojčica je nastavila živjeti s ocem, a Hayden je bila u SAD-u i prolazila nasilnu vezu s Brianom Hickersonom.

Zatim je u veljači 2023. izgubila brata Jansena, koji je umro u dobi od 28 godina od kardiomegalije (prošireno srce).

'Morala sam vidjeti užasne fotografije paparazza kako izlazim s Jansenova sprovoda, koji je bio na vrlo privatnom mjestu, i to me šokiralo. Moja agorafobija se vratila...', rekla je glumica koja je dodala da nikada neće moći preboljeti bratov odlazak.