'Kao da mi je netko zario nož u srce': Slavni sportaš otkrio da ima dečka pa se s bivšom suprugom sukobio

Nakon što je sportaš otkrio da je homoseksualac, njegova bivša supruga je otkrila neugodne detalje.

Jakub Poláček / CNC / Profimedia

Nekadašnji vozač Formule 1 Ralf Schumacher, brat legendarnog Michaela Schumachera, sve je iznenadio prije dva mjeseca kad je otkrio da je homoseksualac i ponosno predstavio svog partnera

'Najljepša stvar u životu je kad imaš pravog partnera pored sebe, s kojim možeš podijeliti sve', poručio je sportaš uz fotografiju s čovjekom svog života. 

Uskoro je otkriveno da je on konačno progovorio jer je želio uživati bez ustručavanja s izvjesnim Etienneom, menadžerom iz Francuske s kojim je Schumacher surađivao. Ralfova bliska prijateljica, njemačka glumica Carmen Geiss, odmah je odgovorila oduševljeno na objavu i podržala nekadašnjeg vozača.

Kako je reagirala bivša žena Ralfa Schumachera? 

Nakon što se Schumacher deklarirao kao gay muškarac mnogi su sa strepnjom čekali reakciju njegove bivše supruge Core Brinkmann, nekadašnje manekenke s kojom je vozač bio u braku do 2001. do 2015. godine

Bivši supružnici imaju sina Davida, a poznato je da njihov razvod bio buran, odnosno ne pretjerano prijateljski, ali se potom pisalo da su izgladili stvari i normalno nastavili dalje. 

I dok su svi oduševljeni Ralfovim priznanjem i čestitaju mu na hrabrosti, Cora nije toliko oduševljena.

'Voljela bih da me Ralf uključio ili mi makar dopustio da budem dio ove odluke. To bi bio znak poštovanja', smatra ona. 

'Tijekom njegove karijere u Formuli 1, bilo je puno glasina. Pitala sam ga da mi objasni ima li istine u onome što pričaju, ali je uvijek to negirao, pričao mi je da sve umišljam i da mi možda treba pomoć psihologa', rekla je Cora. 

'Kad je objavio to, bilo je kao da mi je netko zario nož u srce. 'Izlazak iz ormara' uvijek utječe na one oko tebe, uključujući i bivšu suprug s kojom imaš dijete. Danas se osjećam kao da sam u tom braku iskorištena', priznala je bivša supruga Ralfa Schumachera za Der Spiegel.

'Osjećam se kao da sam potratila svoje najbolje godine. Postavljam sebi mnoga pitanja. Je li bio iskren prema meni? I postoji nešto još važnije što mi je na umu: Je li me volio? Slijepo sam mu vjerovala i zato je njegova riječ za mene bila zakon', zaključila je.

Eibner-Pressefoto / Füssler / imago sportfotodienst / Profimedia 

Odgovor Ralfovog partnera 

Nakon što su mediji prenijeli Corine komentare za RTL se oglasio Etienne, novi partner Ralfa Schumachera. 

'Mislio sam da imamo dobru povezanost s Corom. Kad je došla, pitala me je: 'Spavate li zajedno?'', prisjetio se on.

'Rekao sam joj: 'Da, naravno. Mi smo zajedno. Mi smo par'. I ona je bila sretna zbog nas. To je bilo okej, to je bilo odlično, to je bila divna nedjelja s Corom. Zato sam sada razočaran', istaknuo je.

Koliko je poznato, par je u vezi su oko dvije godine, a upoznali su se u Monacu.