Ovo je obiteljski dom Ane Ivanović: Luksuzna oaza mira u Austriji oduševit će ljubitelje neutralnih tonova

Par nekadašnjih sportaša svoj obiteljski dom je stvorio u ruralnom dijelu Austrije.

Instagram

Bivši sportaši Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger već gotovo deset godina uživaju u skladnom braku, a svoju ljubav su okrunili rođenjem troje djece. Nakon uspješnih sportskih karijera, odlučili su se povući i započeti novi život u mirnom, ruralnom dijelu Austrije, daleko od gradskog života, piše Glossy

Njihov obiteljski dom koji Ana često prikazuje na svom Instagramu profilu, prava je oaza mira i elegancije. Svoje obiteljsko gnijezdo nekadašnji nogometaš i tenisačica pronašli su u zelenilom okruženom Westendorfu

Smješteno među Alpama te okruženo planinskim vrhovima, ovo bajkovito seoce tako je postalo dom slavnog para. Sa samo 3500 stanovnika, radi se o malenom mjestašcu idealnom za odgoj djece u oazi prirode.

Kuća je uređena u toplim, zemljanim tonovima, od zidova do podova od punog drveta, što stvara ugodan i opuštajući ambijent. Nijanse bež, smeđe i sive dominiraju interijerom, stvarajući savršen balans između modernog i ušuškanog stila. Prostor odiše jednostavnošću, ali je i vrlo sofisticiran. 

Raskošni detalji u vidu dramatičnih cvjetnih zavesa, ukrasnih stolčića i francuskih vrata sa crnim okvirima dodatno naglašavaju nepogrješivi osjećaj za estetiku slavnog sportskog para.

Posebno se izdvaja kuhinja, koja je potpuno uređena u monokromatskom stilu – bijela i u visokom sjaju, što doprinosi čistom i prozračnom izgledu. To je mjesto gdje Ana često priprema zdrave obroke za svoju obitelj, a njene slike zdravih doručaka postaju prava inspiracija za njezine obožavatelje na društvenim mrežama.

Ova prelijepa, mirna oaza Anine i Bastianove obitelji predstavlja idealan spoj modernog dizajna i prirodnog okruženja, mjesto gdje pronalaze mir i sreću nakon intenzivnih sportskih karijera.