Ovim potezom je Dani Olmo rasplakao Zdravka Mamića: Čim je potpisao za Barcelonu, napravio je jednu stvar

Španjolski nogometaš Dani Olmo ne zaboravlja gdje je započeo karijeru.

Marko Prpic/PIXSELL

Španjolski nogometaš i miljenik navijača Dinama Dani Olmo prije dva mjeseca prešao je u Barcelonu iz RB Leipziga. Nekadašnji igrač Modrih tako je ispunio svoju životnu želju, a njegov menadžer Andy Bara u Podcast Inkubatoru otkrio je zašto je Dani nazvao Zdravka Mamića

Andy je tijekom gostovanja u podcastu govorio o svom odnosu s braćom Mamić, a potom ispričao detalje razgovora Danija i Olma. Nogometni menadžer je istaknuo da je Zdravko Mamić nakon Olmovog pozivao zaplakao od sreće

'Kad bih rekao nešto loše to bi bilo laž. Ljudi oko mene bi znali da lažem, ja to sigurno neću. Zdravko je sigurno utjecao na moju menadžersku karijeru, pomogao mi je na samim počecima. Doveo je Olma, da nije bilo Mamića ne bi bilo ni Olma. Čvrste temelje Dinama je napravio Mamić i to mu niko ne može uzeti', istaknuo je Bara. 

Luka Stanzl/PIXSELL 

Zatim je istaknuo da ne želi ulaziti u sudske procese, ali je jednu stvar je pohvalio kod Zdravka. 

'Kad govorimo o menadžerskom poslu dovođenju i prodaji igrača može mi biti samo uzor', rekao je. 

Potom je ispričao detalje poziva između Olma i Mamića. 

'Dani mu je rekao da mu se zahvaljuje i rekao mu je da nije bilo Mamića vjerovatno ne bi bilo ni njega. To su te neke životne situacije. Dok sam živ bit ću zahvalan Mamiću i to mu neću zaboraviti', završio je Bara.

Podsjećamo, Dani Olmo je karijeru započeo u nogometnoj školi Barcelone, a 2014. godine odlučio je preći u Dinamo gdje je započeo svoj seniorski put. Zatim je 2020. godine potpisao za RB Leipzig, a ovog ljeta se nakon 10 godina vratio u Barcelonu.