Igrač Real proslavio 18. rođendan pa oženio pet godina stariju manekenku: Ignorirao upozorenja svojih roditelja

Realova mlada zvijezda izrekla sudbonosno da.

Instagram

Brazilski nogometaš i zvijezda Real Madrida Endrick izrekao je sudbonosno da. Mladi nogometaš je potvrdio da je oženio brazilsku manekenku Gabriely Mirandu iako je teknedavno proslavio 18. rođendan. Novopečeni mladenci su vijest obznanili putem društvenih mreža. 

'Matej 19,6: 'Dakle, više nisu dvoje, nego jedno tijelo. Stoga ono što je BOG združio, čovjeka neka ne rastavlja'. Napokon smo se vjenčali', stoji uz objavu. 

Instagram 

Mladi nogometaš i manekenka u vezi su bili nešto manje od godinu dana pa je ovo bio neočekivan potez. S obzirom na to da je tek proslavio 18. rođendan, brazilski mediji pišu da su njegovi roditelji protiv braka s Gabriely jer smatraju da je on još premlad za takav korak. Ne samo to, navodno im se baš ni ne sviđa manekenka koja je pet godina starija od nogometaša

Par se upoznao dok je nogometaš imao 16 godina i odmah su počele kružiti priče da je s njim zbog novca. Čak se i na društvenim mrežama nalaze brojni komentari koji ga upozoravaju da je sponzoruša te da treba otvoriti tajni račun. 

Instagram 

Inače, Endrick je ovo ljeta prešao iz Palmeirasa u Real Madrid, a plaćen je gotovo 50 milijuna eura. Nedavno je otkrio da je po dolasku u Madridu prošao pravi pakao. 

'Pobijedili smo 3:0 i možemo biti sretni, bila je lijepa atmosfera na stadionu. Ovo je bila pobjeda pred našim obiteljima koje su bile na tribinama, a meni to puno znači, znamo što smo sve prošli u Madridu. Ljudi su ovdje kritizirali mene i moju obitelj, moju djevojku, to su bili teški trenuci, sve je izgledalo kao pakao. Ali, evo danas je divan dan, treba doživjeti ovaj trenutak, puno nam znači svima', rekao je mladi nogometaš.

On je i na predstavljanju u Real Madridu pustio suzu, a iako mu je tek 18 godina itekako ima iskustva. U Palmeirasu je uspio da upisati 66 ligaških nastupa i postići 18 golova, a u seniorskom timu Brazila je već odigrao deset mečeva i dao je tri gola.