Koliko je visok Cristiano Ronaldo? Njegovi centimetri mogli bi vas iznenaditi

Portugalski nogometaš može se pohvaliti i visinom.

Abdullah Mahdi / AFP / Profimedia

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo svakodnevno je tema u medija. Sad je iznenadio javnost kad je otkrio da na društvenim mrežama ima više od milijarde pratitelja. Njegove obožavatelje zanima svaki detalj o životu jednog od najboljih nogometaša svih vremena. 

Iako ga viđaju često na svojim malim ekranima, mnogi ne mogu pretpostaviti njegovu visinu. Cristiano Ronaldo je visok 187 centimetara

Fernando Soares / imago sportfotodienst / Profimedia 

Podsjećamo, portugalski nogometaš oglasio se putem društvenih mreža kad je skupio rekordan broj pratitelja. 

'Stvorili smo povijest — 1 MILIJARDA pratitelja! Ovo je više od broja, to je dokaz naše zajedničke strasti, nagona i ljubavi prema igri i šire.

Od ulica Madeire do najvećih svjetskih pozornica, uvijek sam igrao za svoju obitelj i za vas, a sada nas je milijarda zajedno.

Bio si sa mnom na svakom koraku, kroz sve uspone i padove. Ovo putovanje je naše putovanje, a zajedno smo pokazali da ne postoje ograničenja za ono što možemo postići.

Hvala vam što vjerujete u mene, na podršci i što ste dio mog života. Najbolje tek dolazi, a mi ćemo nastaviti zajedno gurati, pobjeđivati ​​i stvarati povijest', napisao je na Instagramu.