Sedam surovih pravila odgoja djece Cristiana Ronalda: 'Ono što današnjoj generaciji nedostaje da bi uspjela je glad'

Tko nema glad za uspjehom, tko nije osjetio glad, taj ne zna šta je borba, smatra Cristiano Ronaldo.

Instagram

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo poznat je po tome što voli disciplinu i zahvaljujući njoj došao je tu gdje je dana. Neosporna je činjenica da slavni nogometaš ima i talent, ali disciplina je od njega napravila vrhunskog igrača, navodi Stil

'Moj sin se ne ponaša isto kao kad sam ja odrastao. U čemu je razlika? U gladi. Nema glad, nema želju, ali ja to razumijem. Nova tehnologija i sve to što imaju nove generacije, sve to ih odvaja od ciljeva. Ja sam gledao vrhunske igrače, vrhunske nogometaše i učio na njihovim primjerima', ispričao je u intervju s Piersom Morganom. 

Međutim, Cristiano je otac petero djece i želi ih usmjeriti na pravi put, a zbog toga je ima stroga pravila za njih. 

7 pravila koja djeca Cristiana Ronalda moraju slijediti 

Možeš biti sjajan nogometaš ako si posvećen sportu

Nogometaš Cristiano Ronaldo rekao je svom sinu Cristianu Ronaldu Jr. da trenira nogomet svaki dan, tušira se hladnom vodom i jede samo zdravu hranu. Drugim riječima, slavni sportaš pokušava usaditi svom nasljedniku da je disciplina neophodna za uspjeh. 

Djeca moraju voditi zdrav način života

'Jedem visokoproteinsku hranu s puno ugljikohidrata od cjelovitog zrna, voće i povrće i izbjegavam slatku hranu', svojevremeno je otkrio Cristiano. 

Cijela obitelj se trudi piti što više vode, a sokovi su strogo zabranjeni. Za Cristiana Ronalda ne postoji dijeta koja isključuje ili uključuje određene namirnice. On vjeruje da stil života treba biti konzumiranje samo zdrave hrane. 

'Budite disciplinirani. Ključno je da budete motivirani i da se pridržavate svoje rutine. Za mene nema mjesta za opuštanje tako da uvijek moram biti strog', istaknuo je. 

Ako slučajno pojedu nešto slatko, djeca moraju dvostruko vježbati

Pojeli smo sladoled, sad je vrijeme za vježbanje - tako žive djeca Cristiana Ronalda. 

Akademski uspjeh i učenje je važno 

Prije dvije godine, djeca Cristiana Ronalda su upisana u prestižne škole, a cilj je vrhunsko obrazovanje. Drugim riječima, osim što je važno da budu zdrava, moraju biti i obrazovana. 

Instagram 

Gdjegod putuju moraju biti zajedno i mjesto mora biti zaštićeno od javnosti 

Georgina Rodriguez rado će podijeliti fotografije s ljetovanja na svojim društvenim mrežama, ali kad traže mjesto za odmor, to mora biti neka zabačena plaža ili mjesto na kojem neće biti uočljivi. Privatnost obitelji je na prvom mjestu. 

Obitelj putuje privatnim avionom 

U svojoj Netflix seriji, Georgina također priznaje da radije ne putuje ako obitelj mora čekati u zračnoj luci dva sata do leta. Zato je tu jedan od Ronaldovih privatnih aviona vrijedan 25 milijuna dolara upravo radi prijevoze njegove obitelji na utakmice i destinacije za odmor.

Stroga higijena

Djeca Cristiana Ronalda moraju pratiti smjernice kako bi bili zdravi i sretni pa uz zdravu prehranu, vježbanje i mnogo vode, oni imaju rigorozne higijenske navike.