Šarapova je spavala njezinim dečkom pa je optužila za aferu s oženjenim: Sad je tenisačica otkrila pravu istinu

Tada je otpočeo tihi rat između dvije tenisačice.

amer ghazzal / Alamy / Alamy / Profimedia

Proslavljena američka tenisačica Serena Williams i bugarski tenisač Grigor Dimitrov prije više od deset godina su uživali u svojoj kratkoj romansi. Međutim, u cijelu priču se uplela Ruskinja Maria Šarapova i započela vezu s Grigorom. Tada je između dvije slavne tenisačice započeo 'tihi rat'. 

Prva se oglasila Serena koja je naredne godine na Wimbledonu Šarapovu okarakterizirala kao 'dosadnu djevojku koju nitko ne zove ne zabavne tulume', a potom joj je 'dozvolila' da budem s muškarcem koji ima loše srce, govoreći o Dimitrovu. 

Lijepa Ruskinja nije ostala dužna kolegici pa je na istom turniru dočekala prvu sljedeću konferenciju za tisak i poručila Williams da 'brine o svojoj vezi s oženjenim čovjekom koji ima obitelj', aludirajući na Sereninog trenera Patricka Mouratogloua.

Elena Leoni / Capital pictures / Profimedia 

Serena i Šarapova zakopale ratnu sjekiru

Ipak, čini se da su godine ugušile ljutnju, izbrisale loše uspomene i smekšale obje tenisačice s obzirom na to da su nakon umirovljenja Serena i Maria viđene u istom društvu, i to čak dva puta, na Met gali 2022. i 2024. godine

Američka tenisačica je oprostila kolegici, ali i bugarskom tenisaču jer ga je sad podržala na US Openu, a i sam Dimitrov je rekao da mu je pomogla tijekom meča s Andrejom Rubljovim. 

Kena Betancur / AFP / Profimedia 

Bugarin otkrio što mu je Serena rekla prije meča

Dimitrov je svladao Rubljova u pet setova, a meč je trajao tri sata i 40 minuta. Nakon pobjede Grigor nije krio oduševljenje, ali je u intervju nakon meča istaknuo da mu je čast što ga je bodrila moćna Serena, a otkrio je da mu je dala nekoliko važnih savjeta koji su mu pomogli. 

mpi04 / MediaPunch / imago sportfotodienst / Profimedia 

Naravno, to je sve bilo više nego dovoljno da medijske stupce i društvene mreže ispune videi, ali i priče o njihovim obnovljenim strastima. Međutim, to je daleko od istine jer je Serena u sretnom braku s dvoje djece. Dok je Dimitrov, prema najnovijim informacijama, u vezi s turskom glumicom i manekekom Ekin Su Cluculoglu.