Žena nogometaša za kojeg 'Dalmacija nije Hrvatska' voli luksuz: Sad se pohvalila detaljem od 11 tisuća eura

Supruga kontroverznog nogometaša voli skupocjene torbe.

Instagram

Poduzetnica Snežana Borjan, supruga kontroverznog nogometaša Milana, često svoje pratitelje počasti fotografijama svoje svakodnevice. Sad je podijelila objavu svog, kako je nazvala posebnog dana, ali mnogima je za oko zapela njezina torba. 

Riječ je o torbi brenda Hermes, a model je Birkin, jedna od najskupocjenijih. Osim što stoji 11 tisuća eura, gotovo svugdje je rasprodana. 

Instagram 

Inače, Snežana i Milan vezu su započeli 2015. godine. Vratar je došao u centar medijske pozornosti u Hrvatskoj nakon jedne izjave. Naime, kanadski reprezentativac i bivši igrač Crvene Zvezde Milan je šokirao izjavom da je njegova rodna Dalmacija– srpska.

'Nisam rođen u Hrvatskoj, rođen sam u Krajini, Dalmaciji. To je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina', rekao je Milan Borjan jednom prilikom i izazvao burne reakcije.

Milan je rođen u Kninu, zatim je neko vrijeme živio u Beogradu, a kasnije se cijela obitelj preselila u Kanadu. Borjan ne krije svoje velikosrpske stavove i hrvatsku zemlju proglašava srpskom.

Više fotografija Snežane, pogledajte u galeriji.