INAČE SE NE HVALI RASKOŠNIM ŽIVOTOM: Luka Dončić na utakmicu stigao u neobičnom automobilu koji vrijedi bogatstvo

Iako ima samo 23 godine, Luka Dončić je već ponajbolji košarkaš svijeta.

Instagram

Iako ima samo 23 godine, Luka Dončić danas je ponajbolji košarkaš na svijetu i jedna od popularnijih osoba na planeti.

S 18 godina osvojio je Euroligu i Europsko prvenstvo, a s 19 godina stigao u NBA ligu. Govorili su mu kako je trom i pretežak za najjaču košarkašku ligu te pričali kako je precijenjen igrač, a onda im je on nevjerojatnom igrom dokazao kako su bili u krivu.

No, ta nevjerojatna igra na terenu itekako ima svoju cijenu. U ljeto 2021. godine, predsjednik Dallasa je samo zbog njega došao u Ljubljanu i donio mu novi petogodišnji ugovor vrijedan čak 207 milijuna dolara. Luki je to definitivno ugovor života pa se nakon potpisivanja odlučio i počastiti.

Međutim, Slovenac se rijetko hvali raskošnim životom. S djevojkom Anamarijom Goltes živi u vili od 2,5 milijuna eura, a sad je pokazao prvi put kakvog limenog ljubimca ima u garaži.

Uoči jedne utakmice, kamere NBA lige snimile su ga kako dolazi na parking i to u automobilu kojeg rijetko tko posjeduje. Mnogi su se iznenadili kad su vidjeli da iz njega izlazi upravo Dončić.

Naime, na utakmicu protiv Atlante došao je u ogromnom terencu Apocalypse 6x6 Hellfire. No, ovo nije klasični terenac. Izgleda kao oklopno vozilo i može vući sa sobom teret od devet tona. Osim toga, ima šest kotača, čak 850 konjskih snaga, a vrijednost mu je oko 200 tisuća dolara. Mnogi ga nazivaju čak i tenkom.