Ovo je 10 najpopularnijih objava na Instagramu: Čak osam pripada dvojici slavnih nogometaša

Slavni nogometaši izuzetno su popularni na društvenim mrežama.

Instagram

Slavni sportaši, a posebno nogometaši, izuzetno su popularni na društvenim mrežama. Redovito dijele detalje iz svog sportskog, ali i privatnog života. Tako je Portugalac Cristiano Ronaldo osoba s najviše pratitelja na Instagramu, čak 637 milijuna. Međutim, unatoč najvećem broju obožavatelja na društvenim mrežama, njegove objave nisu najpopularnije. Ta je titula pripala Argenticu Lionelu Messiju koji ima najlajkaniju objavu svih vremena. 

Proslava titule svjetskog prvaka - 75,4 milijuna 

Najpopularnija objava na Instagramu zabilježila je jedan od najvećih sportskih događaja svih vremena. Brojni obožavatelji su dugo čekali da slavni Argentinac osvojio titulu svjetskog prvaka, a to je 2022. godine u Katru i uspio. 

Lionel Messi u krevet s trofejom - 54,3 milijuna

Objava slavnog nogometaša ne nalazi se na drugom mjestu (fotografija jajeta je druga najlajkanija), ali zato je zauzela treće. Lionel Messi objavio je fotografiju iz kreveta nakon osvajanja trofeja. Malo je reći da je oduševio obožavatelje. 

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi igraju šah - 42,5 milijuna

Dva najveća rivala i vjerojatno najbolja nogometaša svih vremena imali su zajedničku kampanju za Louis Vuitton. Fotografiju je objavio slavni Portugalac i ona je ubrzo skupila milijune lajkova. 

S trofejom u avionu - 41,6 milijun

Obožavatelji, ali ni sam nogometaš nisu se mogli zasititi objava sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru. Tako je Lionel objavio fotografiju s trofejom iz aviona i opet skupio milijune lajkova. 

Slavlje u Argentini povodom osvajanja SP - 34,1 milijuna

Nogometaš Lionel Messi podijelio je i fotografije s proslave titule u rodnoj zemlji. Ta objava šesta je najpopularnija svih vremena. 

Cristiano Ronaldo potpisao za Al-Nassr - 34 milijuna

Povijesni potpis nije prošao nezapaženo na društvenim mrežama. Vijest o dolasku Cristiana Ronalda u Al-Nassr našla se na sedmom mjestu najpopularnijih objava. 

Fotografija ispadanja Portugala ispadanja sa Svjetskog prvenstva - 33,7 milijuna 

Dirljivi trenutak ispadanja Portugala sa Svjetskog prvenstva dirnuo je obožavatelje slavnog Cristiana Ronalda. On je emotivnom porukom otkrio koliko mu je teško zbog poraza te tako skupio milijune lajkova. 

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo igraju šah - 32,5 milijuna

Fotografiju iz kampanje brenda Louis Vuitton podijelio je i Lionel Messi, ali nije zaradio lajkova koliko i Cristiano.