Nikola Jokić poklonio suigračima satove: Izdvojio za njih 390 tisuća dolara, a evo koji je model izabrao

Ovakvu gestu od slavnog košarkaša nisu očekivali.

Steffie Wunderl / imago sportfotodienst / Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić često svojim ponašanjem izmami osmjehe svojih suigrača i navijača, a sad je izazvao još jedno zaprepaštenje, i to ne bez razloga. Kako navodi Blic, Nikola je svojim suigračima s Olimpijskih igara poklonio nešto što od njega ni najmanje nisu očekivali. 

U pitanju su bili skupocjeni satovi marke 'Rolex' koji koštaju 32,500 dolara, a na veliko iznenađenje bilo ih je čak 12 komada, za svakog suigrača po jedan. Riječ je o modelu Rolex Cosmograph Daytona. Da nije štedio za one s kojima je osvojio brončanu medalju na Olimpijskim igrama, govori i činjenica da je za njih dao čak 390,000 dolara. 

Rolex 

Ova gesta košarkaša iznenadila je mnoge, a reakcija njegovih suigrača, navodi Blic, bila je nevjerojatna. 

Inače, Nikola će uskoro dobiti drugo dijete jer je njegova supruga Natalija je trudna. Par se upoznao dok su bili srednjoškolci, a za košarkaša je to bila ljubav na prvi pogled, a dogodila se 2013. godine.

Vjenčali su se 2020. godine u rodnom gradu košarkaškog reprezentativca Srbije, Somboru, a pristup hramu Srpske pravoslavne crkve je bio pod nadzorom zaštitara i samo odabrani gosti su mogli prići dok je obred crkvenog vjenčanja trajao.