Anna Kournikova i Enrique Iglesias ne pokazuju često mališane: Sad je jasno zašto ih zovu najljepšom djecom na svijetu

Enrique Iglesias i Anna Kournikova zajedno su više od 20 godina i imaju troje predivne djece.

Rachid Ait / Pacific coast news / Profimedia

Bivša tenisačica Anna Kournikova i pjevač Enrique Iglesias već desetljećima su jedan od najskladnijih slavnih parova koji svoju ljubav skrivaju od javnosti, piše Glossy. Par se upoznao 2001. godine na snimanju spota za pjesmu Escape, a kemija koju su osjetili brzo je prerasla u zaljubljenost, potom i ljubav i zajedno su već 23 godine. 

Ipak, iako su u doba početka svoje veze oboje bili nevjerojatno popularni, rijetko su se pojavljivali u javnosti, a toga se i dan-danas pridržavaju.

Enrique i Anna od javnosti čuvaju gotovo sve bitne podatke o svom zajedničkom životu i vezi te kriju sve što mogu, a čak ne postoji službena potvrda da se par ikad vjenčao. 

'Kad ste s nekim tako dugo, mislim da vjenčanje neće napraviti nikakvu razliku', rekao je pjevač tijekom intervjua za CBS Sunday Morning 2011. godine. 

'Nećemo biti sretniji ako to učinimo. Brak mi nije prioritet, ali se zaista veselim što ću imati djecu', rekla je Anna u istom intervjuu. 

Također, bivša tenisačica je svoje trudnoće krila od zadnjeg trenutka. 

Vijest da je u bolnici u Miamiju u prosincu 2017. godine rodila sina Nicholas i kćerku Lucy bila je iznenađenje za sve.

Rođenje kćerkice 2020. godine djelimično je pokvario Enriqueov brat Julio, koji se prilikom gostovanja u jednoj TV emisiji pohvalio da je postao stric, potvrdio da su Anna i Enrique dobili treće dijete. Tada su dobili kćer Mary.

Bivša tenisačica s vremena na vrijeme objavi fotografije svojih mališana pa je jasno zbog čega ih zovu najlepšom djecom na svijetu.