Osvojio je Euro sa Španjolskom i prvo potrčao njoj: Prošle godine gotovo je umrla nakon poroda, a sad se razvode

Kapetan španjolske reprezentacije se razvodi.

Instagram

Španjolska reprezentacija je u srpnju po četvrti put postala europski prvak. Furiju je na tom putu vodio kapetan Alvaro Morata, a video njegovog slavlja obišao je svijet. Nakon što je sudac svirao kraj, nogometaš nije otrčao među svoje suigrače nego svojoj supruzi Alice Campello.

'Moj razlog postojanja', napisao je Morata uz video na kojem slavi sa suprugom i djecom.

Međutim, par je sad iznenadio sve kad su objavili da se razvode

'Nakon dugo vremena razmišljanja, Alice i ja smo donijeli odluku razdvojiti naše putove. Prekrasan odnos pun međusobnog poštovanja u kojem smo se voljeli i puno si pomagali.

Bile su to prekrasne godine i rezultat njih je naše četvero djece, koji su nedvojbeno nešto najbolje što smo ikada napravili. To je bolna odluka pa tražimo poštovanje i empatiju.

Ne izmišljajte priče ni za minutu isticanja jer ponavljam: poštovanja nikada nije manjkalo, samo mnogo kontinuiranih nesporazuma koji malo po malo troše stvari. Alice će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu i sve što smo zajedno doživjeli bilo je nevjerovatno i veliko iskustvo', poručio je Morata.

Inače, Morata je vjerojatno najbolji napadač Španjolske. Igrao je za Real Madrid, Juventus, Chelsea i ovog ljeta je prešao u Milanu, a i njegov privatni život je vrlo uspješan. Njegova bivša supruga Alice Campello ne samo da mu je bila velika podrška, već je i sama prilično uspješna.

Zapravo, Campello je prilično aktivna na Instagramu s više od 3 milijuna pratitelja. Talijanska manekenka osnovala je vlastite uspješne brendove poput Masqmaija.

Tijekom 2016. Alvaro Morata je vidio njezinu fotografiju na društvenim mrežama i želio se upoznati, iako nemaju zajedničkih prijatelja. Upoznali su se i postali par, a godinu dana kasnije i vjenčali. Od tada su dobili četvero djece.

Međutim, lijepa Talijanka prošle godine je tijekom poroda kćeri Belle doživjela komplikacije i život joj je bio ugrožen. Nakon poroda završila je na intenzivnoj njezi. Najveća podrška bio joj je upravo suprug Alvaro, a putem društvenih mreža obznanio je da je najveća opasnost prošla te da se ona i Bella oporavljaju.

Unatoč velikoj ljubavi, čini se da njihov brak nije uspio opstati.