'Najveća mi je podrška, prolazi sa mnom sve ono što nitko ne vidi': Sandra Elkasević otkrila kome je posvetila broncu

Sandra Elkasević potvrdila je svoj status kraljice diska.

Tom Dubravec / imago sportfotodienst / Profimedia

Hrvatska atletičarka i kraljica diska Sandra Elkasević osvojila je brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Ovo je njezina 15. medalja na velikim natjecanjima. Trenutno je najtrofejnija aktivna bacačica na svijetu, a nakon dva olimpijska zlata, sad ima i broncu. 

Naša sportašica je proslavila pobjedu s krunom na glavi i zaogrnuta hrvatskom zastavom, a potrčala je u zagrljaju svom suprugu i treneru Edisu Elkaseviću. Upravo njemu je posvetila ovu medalju, a to je otkrila i novinarima. 

'Svom mužu Edinu Elkaseviću koji me trpi od 0 do 24. Najveća mi je podrška, prolazi sa mnom sve ono što nitko ne vidi. Mi smo neraskidiv tim, idemo dalje prema još većim ciljevima', rekla je osmijehom. 

Igor Kralj/PIXSELL 

Sandra je najavila da će se natjecati i na Olimpijskim igrama u Los Angelesu 2028. godine, tako da se ne planira zaustaviti. 

Inače, Sandra i Edis su se vjenčali na Staru godinu 2023., a upoznali su se kad je ona imala 15 godina.

'Tada nismo krenuli u neku ljubavnu romansu, ali s 21 godinu sam se ja nekako malo zaljubila u njega, on se zaljubio malo u mene. Tako je to nešto krenulo. Tada sam osvojila prvo olimpijsko zlato, počeli su ti neki veliki uspjesi. Još sam bila dijete, ne možeš se s 22 godine nositi s olimpijskim zlatom i ponašati kao što se ponašam danas kad sam zrela i odgovorna. Ti si mlad i lud, uzeo si olimpijsko zlato i partijao bi do jutra, onda imaš tu osobu koja je tu u tvom životu kad ti odrastaš. On me zna i najbolju i najgoru', ispričala je za IN magazin.