Lamine Yamal prekinuo vezu s bivšom djevojkom zbog fatalne Alise? Napokon otkriven pravi razlog kraja ljubavi s Alex

Mladi nogometaš posljednjih tjedana je u centru pažnje zbog svog burnog ljubavnog života.

Instagram

Europsko prvenstvo u Njemačkoj proslavilo je nogometaša Laminea Yamala koji ne prestaje biti tema u medijima. Obožavatelje je zanimao svaki detalj, a zainteresirali su se i za njegov privatni život. Nakon finalne utakmice, Lamine je bio u društvu djevojke Alex Padilla. Ona je pratila njegove utakmice u društvu njegovih roditeljima. 

Međutim, ubrzo se pojavio video na kojem Alex sjedi u krilu neimenovanog dečka i govori nepoznatom muškarcu da je prestane snimati jer bi mogla imati problema. Mediji su potom počeli pisati da je nogometaš ostavio Alex i prestao je pratiti na društvenim mrežama. No, ništa još nije potvrđena. 

U međuvremenu, počele su se širiti glasine da je Lamine počeo izlaziti s Ruskinjom po imenu Alisa i da je upravo ona razlog prekida s Alex. Atraktivna Alisa dolazi iz Moskve, a trenutno živi u Barceloni. 

Obožavatelji su istaknuli da je Alisa izrazito atraktivna te da je Yamal uz nju 'osvojio dvije Zlatne lopte', aludirajući na njezine grudi koje su često u prvom planu.

Ni nogometaš ni Ruskinja nisu još službeno potvrdili vezu. No mnogi su istaknuli da je bi Yamal trebao ostati fokusiran na nogomet i karijeru jer je tek na početku i da bi ga žene mogle koštati toga. 

Inače, mediji nogometaša prate od 2022. godine kad je s 15 godina počeo trenirati s prvim timom Barcelona, a ubrzo su ga proizvali 'mali Messi'. Porijeklom je iz Maroka i Ekvatorijalne Gvineje i njegova obitelj je vjerski nastrojena te često naglašavaju da im Allah svima daje najveću snagu.