Mate Pavić čeka prvo dijete: Supruga hrvatskog tenisača objavila fotografiju povećeg trbuha

Obitelj tenisača će se uskoro proširiti.

Instagram

Hrvatski tenisač Mate Pavić uskoro će dobiti dijete. Lijepu vijest je podijelila njegova supruga Katarina, ona je na svom zatvorenom Instagram profilu objavila fotografiju povećeg trudničkog trbuha u crnoj uskoj haljini. Brojni pratitelji čestitalu su lijepo majci u komentarima. 

Paru će ovo biti prvo dijete

Tenisač Mate Pavić i bivša misica, koja je na izboru za Miss Hrvatske 2016. godine odnijela titulu druge pratilje, Katarina Jurkin, vjenčali su se u rujnu prošle godine. Katarina je zablistala u uskoj bijeloj vjenčanici koju je upotpunila dugačkim veom.

Instagram 

Mate je bio elegantan u crnom odijelu, bijeloj košulji i crnoj leptir mašni. Fotografije s vjenčanja osvanule su na društvenim mrežama, a ni ružno vrijeme i kiša ih očito nisu spriječili da uživaju u svom danu.

Inače, par se zaručio u travnju prošle godine nakon dugogodišnje veze. Iako su već godinama zaljubljeni, o svom odnosu rijetko govore u javnosti.

Slaven Branislav Babić/PIXSELL 

Iako se u javnosti ne pojavljuju često zajedno, s vremena na vrijeme objavljuju fotografije u paru na društvenim mrežama. Posljednji su se put zajedno pojavili na svečanoj 'Noći hrvatskog tenisa' na kojoj je bilježeno 110 godina organiziranog teniskog djelovanja u Hrvatskoj krajem rujna prošle godine.