I tata joj je probao pomoći: Simpatičan susret španjolske princeze i nogometaša u kojeg je godinama zaljubljena

Nakon osvajanja Europskog prvenstva, španjolski nogometaši otišli su na prijem kod kralja pa je buduća kraljica imala priliku vidjeti dečka s kojim je godinama povezuju.

Jesus Briones/GTRES / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nogometna reprezentacija Španjolske osvojila je Europsko prvenstvo, a trofej igračim uručio je kralj Felipe VI. Odmah po povratku u svoju domovinu, nogometaši su imali prijem kod kralja, ovog puta u palači Zarzuela. Na okupljanju je bila cijela španjolska kraljevska obitelj

Uz kralja je bila i njegova supruga, kraljica Letizia, i kćeri, princeza Leonor od Asturije i princeza Infanta Sofia. Upravo je Leonor, buduća kraljica Španjolske, privukla najviše pažnje zbog susreta s jednim nogometašem. 

Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Iako Gavi, nogometaš Barcelone, zbog ozljede nije igrao u Njemačkoj, bio je među sportašima koji su bili na prijemu. Kad je stigao njegov red za rukovanje s princezom Leonorom, na njezinom licu je zasjao širok osmijeh. 

Naročito se priča o činjenici da je prestolonasljednica španjoloskog trona nosila Gavije dres, a sve je još simpatičnije zbog trača koji godinama kruži medijima, da je starija kći kralja Felipea i kraljice Letizije zaljubljena u mladog nogometaša. 

Štoviše, spekulira se da je Gavijev dres koji je nosila upravo onaj koji joj je on poslao nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, i to potpisan, nakon susreta s Leonorinim ocem. Nakon Svjetskog prvenstva pisalo se da je princeza Leonor ludo zaljubljena u godinu dana starijeg veznog igrača nogometne reprezentacije Španjolske Pabla Martineza Paeza Gavira, obožavateljima poznatiji kao Gavi. 

Navodno je kćer kralja Felipea zalijepila Gavijeve fotografije po svom školskom ormariću, a španjolski monarh je Gaviju rekao da ga njegova kćer 'voli' nakon jedne utakmice u Dohi.