POSEBNI TRENUCI U SAMOZATAJNOJ OBITELJI: Supruga Ivana Perišića objavila rijetku fotku sina čije su rođenje tajili

Supruga Ivana Perišića, Josipa Perišić, podijelila je preslatku obiteljsku fotografiju.

Instagram

Mnogi su se iznenadili kad su saznali da su naš nogometaš Ivan Perišić i njegova supruga Josipa dobili treće dijete jer su cijelu trudnoću uspjeli održati u tajnosti.

Da im je stigla prinova, Perišić je na Instagramu potvrdio mjesec dana nakon što je Story ekskluzivno objavio da mu se rodio sinčić, a tom je prilikom otkrio da su mu dali ime Luka.

'Obitelj iznad svega. Dobrodošao Luka', napisao je Perišić uz crno-bijelu fotografiju na kojoj se mogu vidjeti ruke svih članova obitelji.

Fotografiju sa sinčićem kasnije je objavila i Josipa koja je uz objavu napisala sličnu poruku kao njen suprug: 'Iznad svega... život'.

Sad je sa svojim obožavateljima i pratiteljima na Instagram profilu podijelila i preslatku fotografiju supruga Ivana sa sinom. Naime, Ivan je nasmiješeno pozirao dok je najmlađeg sina Luku nosio na ramenima.

Instagram 

Podsjetimo, 33-godišnji napadač Inter Milana u braku je s lijepom Josipom, a sudbonosno 'da' su izrekli 2020. godine u srpnju i to u tajnosti u crkvi svetog Mihovila u mjestu Grohote na Šolti uoči osme godišnjice njihovog civilnog braka. Među uzvanicima bili su samo članovi njihove bliže obitelji, a vjenčao ih je don Vinko Bus.

Ljubav se između para rodila još u srednjoj školi kada su, navodno, sjedili i u istoj klupi. Josipa nije za posebnu priliku kupila novu vjenčanicu već je dala suziti haljinu Viviene Westwood, koju je odjenula na njezinoj i Ivanovoj svadbi kod matičara 2012. godine. Par je nakon prvog vjenčanja slavio u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Osim malenog Luke par ima još dvoje djece, sina Leonarda i kćerkicu Manuelu.