Najljepša domaća novinarka pokazala obline: Livaja joj je posvetio tetovažu, a Ćorić izbrisao sve uspomene s njom

Domaća novinarka ponovno opravdala titulu najljepše.

Instagram

Sportska novinarka Valentina Miletić ponovno je opravdala laksavu titulu najljepše. Lijepa Splićanka trenutno uživa u godišnjem odmoru i često objavljuje fotografije svojih putovanja. Sad je objavila fotografiju u crnom bikiniju koji je naglasio njezine obline i vitku liniju te tako oduševila obožavatelje. 

Svojom ljepotom osvojila dvojicu hrvatskih sportaša. Naime, ljubila je nogometaša Marka Livaju. On nije skrivao koliko je zaljubljen u Valentinu, zajedno su se slikali, a on joj je posvećivao i pjesme. Valentina je danas voditeljica, a ranije se bavila manekenstvom.

U to vrijeme, Marku je bilo 17 godina, a njoj 21, a nogometaš je tetovirao Valentinin datum rođenja na prsima iznad srca i datum njihovog susreta na ruci.

Instagram 

Nakon Hajduka, Livaja je završio u Inter Milanu, a sa svojom ljubljenom Valentinom se preselio u taj talijanski grad. Nakon Milana sljedeća mu je postaja bila švicarski Lugano, a nakon karijere diljem Europe opet se vratio u okrilje doma, u Hajduk.

Trogodišnja veza s Valentinom nije opstala, a danas je Livaja u sretnom braku s bivšom manekenkom Iris Rajčić s kojom ima dvoje djece.

Zanosna Valentina očito voli sportaše, jer je potom bila i u vezi i sa šest godina mlađim tenisačem Bornom Ćorićem.

U vrijeme njihove romanse te 2015. godine, Borna je imao samo 18 godina, a ona 24. Uživali su zajedno u ljetnim radostima te je u jednom trenutku Borna objavio fotografije s plaže. Iako nije htio otkriti identitet djevojke, otkrili su ih neki detalji s fotografija.

Instagram 

Romantični odnos Valentine i Borne trajao je nešto više od godinu dana, a da su odlučili otići svatko svojim putem dao je naslutiti mladi tenisač koji je izbrisao sve zajedničke fotografije s njegovog Instagram profila. Valentina je tada svoje profil na društvenim mrežama na neko vrijeme zaključala te se posvetila putovanjima.

Nije poznato je li Valentina sretno zaljubljena, ali ako je, vezu skriva.