Kako izgleda majka Davida Beckhama: Udobno se smjestila pored sina i uživa u trenutku koji se Victoriji neće svidjeti

Iako joj je sin poznat, ona se rijetko kad s njim pojavljuje u javnosti.

/ SplashNews.com / Splash / Profimedia

Proslavljeni nogometaš David Beckham ne propušta Wimbledon ni pod koju cijenu. Ipak, njegova supruga se rijetko može vidjeti na tribinama, a kad ona nije pored supruga, tu je druga žena - njegova majka, piše Glossy

Tako je na tribinama s njim u pratnji bila Sandra West, koja sad ima 75 godina, ali je to ne sprječava da i dalje bude vrlo aktivna i da sina prati na onim događajima koji su Victoriji manje zanimljivi. Majka i sin su se udobno smjestili u kraljevskoj loži odakle su pratili teniske mečeve, a ono što su mnogi primijetili je činjenica da je Sandra ovoga bila manje fokusirana na igru. 

/ SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kako su mediji prenijeli, ona je sve vrijeme zijevala, bila je odsutna i zamišljena, a mnogima se činilo da će u svakom trenutku zaspati. 

'David i njegova majka se trude ići na mečeve svake godine. Jako su bliski, imaju poseban odnos i oboje uživaju u tenisu', rekao je ranije izvor za Daily Mail. 

Beckham je bio odlično raspoložen i nije skidao osmijeh s lica, a mnoge obožavateljice su mu prišle kako bi ga pitale za fotografiju na što je on odmah pristao. Za to vrijeme njegova majka je bila oduševljena time što su mu lijepe žene došla pa nije ni trenutak skidala osmijeh s lica. Iako je navikla na njegovu popularnost čini se da joj se sviđa što se njezin sin i dalje sviđa brojnim ženama. Samo je pitanje što će o tome misliti Victoria

Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Inače, mediji su često navodili da je njegova majka Sandra zaslužna za njegov odgoj, i to što ga mnogi smatraju velikim gospodinom. Ona je oduvek bila njegova najveća obožavateljica i njegova najveća podrška s tribina. 

Sandra je radila kao frizerka, a s njegovim ocem Alanom se vjenčala 1969. godine u Ujedinjenom Kraljevstvu. U braku su bili 32 godine i iz toga imaju troje djece. Nažalost, razveli su se 2002. godine, a David i njegove dvije sestre krive oca za razvod.

Roditelji su podržavali svog sina tijekom cijele karijere, a nakon što je napunio 14 godina i posvetio se igračkog karijeri, vozili su i po 320 kilometara svakog vikenda kako bi pratili njegove utakmice.

Više fotografija Davida, pogledajte u galeriji.