Olić svjedočio nesreći u kojoj su poginule tri osobe: Policija ga morala zamoliti da ne napušta mjesto tragedije

Ivica Olić i Marin Dadić bili su svjedoci prometne nesreće.

Eibner-Pressefoto/Marcel von Fehrn / imago sportfotodienst / Profimedia

Bivši reprezentativac i član stručnog stožera Ivica Olić bio je svjedok prometne nesreće koja se dogodila nakon utakmice protiv Albanije. Nekadašnji napadač reprezentacije se našao samo 200 metara iza mjesta nesreće u kojoj su poginule tri osobe, piše Bild

Tragedije se dogodila jer je vozač tijekom pretjecanja izgubio kontrolu, izletio s desne strane kolnika i udario u dva stabla. Muškarac, njegova supruga i kći već su bili mrtvi kada je došla policija i hitna pomoć.

Policija je zatvorila autocestu u smjeru Berlina. Nastale su duge gužve, a na dva sata zaglavio su Ivica Olić i pomoćni trener Marin Dadić. Međutim, Olić i Dadić su u jednom trenutku izašli iz automobila i krenuli u šetnju. 

'Nismo htjeli gledati, samo smo htjeli protegnuti noge. Tek smo kasnije saznali koliko je nesreća bila teška', rekao je Olić za Bild. 

Morala je interventirati policija jer su pokušali napustiti autocestu tijekom gužve, ali zamoljeni su da se vrate u automobil. No, Olić i Dadić neće biti pod istragom zbog šetnje, otkrila je policija za Bild. 

'Bilo nam je jako žao kada smo čuli za nesreću i izražavamo sućut obiteljima onih koji su izgubili živote u nesreći', rekao je glasnogovornik HNS. 

Naime, izbornik Zlatko Dalić i nogometaši su trenutku nesreće bili u momčadskom autobusu koji je već izašao s autoceste. Tako da su izbjegli tragediju i gužvu.