Vratar Slovenije ljubi srpsku tenisačicu: Svoju vezu obznanili na poseban način, a svi obožavatelji se pitaju isto

Vratar Jan Oblak u vezi je sa srpskom tenisačicom Olgom Danilović.

Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Danas igraju Slovenija i Srbija, a sve oči su uprte u slovenskog vratar Jana Oblaka i njegovu djevojku Olgu Danilović. Osim što navijači očekuju njegove izvrsne obrane, mnogi se pitaju za koga će navijati njegova djevojka Olga Danilović. Naime, Olga je srpska tenisačica. 

Vratar Atletico Madrida na glasu je kao jedan od atraktivnijih nogometaša, a prije nekoliko godina bio je u vezi s talijanskom manekenkom Alessijom Tedeschi. S njom su ga paparazzi uočili tijekom vožnje jet skijem i opuštanja na jahti u Španjolskoj. Inače, vratar nije sklon govoriti o privatnom životu. 

Zato je mnoge iznenadilo kad se prošle godine saznalo da je njegova djevojka srpska tenisačica Olga Danilović. U svibnju 2023. godine Olga je potvrdila vezu s Janom u razgovoru s medijima na Roland Garrosu. Ipak, nije morala ništa priznati jer je nakon pobjede u prvom kolu turnira, potrčala pravo u Oblakov zagrljaj i slavila uspjeh s njima.  

Tada su je bodrili i crnogorski nogometaš Stefan Savić i njegova zaručnica Nikolija Pešić, a Olga nije krila zadovoljstvo.

'Puno mi znači. Divno od njih što su došli, posebno Jan. Imali su dva slobodna dana, došao je i Stefan koji se zaručio s djevojkom, čestitam im', rekla je tada kroz osmeh Olga.

Predstavnici medija tako su konstatirali da je jasno zašto se Olga preselila u Madrid, na što je tenisačica reagirala s osmjehom.

'Jasnije je zašto je baza u Madridu. Bio je u mom Madridu kada sam osvojila turnir', rekla je ona.

Par je nastavio uživati u svojoj privatnosti pa ne eksponiraju previše svoju vezu, iako su u više navrata podijelili svoju sreću s pratiteljima putem društvenih mreža. 

Tako je Olga Danilović prije nekoliko meseci javno čestitala Oblaku 31. rođendan uz njihove zajedničke fotografije.

'Ti to zaslužuješ. Sretan rođendan, ljubavi moja', napisala je Olga.

Iza sebe za sada Danilović nema zapaženu karijeru. Osvojila je jednu titulu u karijeri i najbolji plasman joj je 93. mjesto na svijetu. Trenutno je 115. na WTA listi. Jan Oblak je s druge strane već godinama jedan od najboljih golmana na svijetu. Već je 10. sezonu član Atletica gdje je nedodirljivi broj jedan.

Inače, Olga je kćer jednog od najboljih jugoslovenskih košarkaša svih vremena Predraga Danilovića.