Sin Gorana Ivaniševića naslijedio očev sportski gen: Nives pokazala veliki uspjeh malenog Olivera

Maleni Oliver već se bavi sportom.

Instagram

Nives Ivanišević, supruga tenisača Gorana Ivaniševića, pohvalila se novim uspjehom sina Olivera. Maleni Oliver, čini se, naslijedio je očev sportski gen, ali nije odabrao tenis nego judo. Nives je podijelila fotografiju diplome Olivera Ivaniševića za usvajanje osnova judo sporta

Instagram 

Tako su sve troje Goranove djece odlični sportaš, kći Amber Marija se bavi jahanjem, Emanuel tenisom, a Oliver je krenuo u smjeru borilačkih sportova.

Podsjećamo, o privatnom životu Nives nikad nije voljela previše pričati, ali u centar pozornosti javnosti došla je 2016. kad se počelo šuškati da je u vezi s našim proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem.

Iako su isprva svoju vezu skrivali i ignorirali medijske upite, brzo je postalo jasno da su bivši tenisač i voditeljica ludo zaljubljeni, a oni su se pomalo počeli pojavljivati zajedno u javnosti. Na njenoj je ruci u jednom trenu zablistao prsten koji je privukao golemu količinu pozornosti, no zaruke nisu službeno potvrdili.

Vjenčali su se nakon samo godinu dana veze u prosincu 2017. u potpunoj tajnosti, a tri mjeseca kasnije su potvrdili kako čekaju prvo zajedničko dijete.

Više fotografija Gorana i Nives, pogledajte u galeriji.