Raskošno vjenčanje Vatrenog: Mlada je imala dvije vjenčanice, pjevao im je Saša Matić, a držali su se zabavne tradicije

Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčali su se prije točno dvije godine.

Josip Regovic/PIXSELL

Hrvatski nogometaš Tin Jedvaj i njegova supruga Dina Dragija danas slave drugu godišnjicu braka. Bračni par je sudbonosno da izgovorio 12. lipnja 2022. godine, a bila je to jedna od najglamuroznijih svadbi u Hrvatskoj. 

Vjenčali su se u župnoj crkvi sv. Nikole u Varaždinu. Paru je u crkvi pjevala pjevačica Zsa Zsa.

Josip Regovic/PIXSELL 

Nakon obreda, novopečeni se bračni par s gostima uputio u ekskluzivni Kas Event & Club Centar gdje se proslava ljubavi nastavila u romantičnom ambijentu okruženom prirodom. Riječ je o čarobnoj oazi mira smještenoj u okolici Varaždina, grada baroka, glazbe i cvijeća, usred prekrasnog zelenog perivoja iz 19. stoljeća gdje su mladenci mogli uživati u harmoniji intime i privatnosti. Ovaj moderni spoj prirode i kulturno-povijesne baštine, kao iz bajke je uredila mlada dizajnerica interijera Leda Mravličnić, koja je arhitekturu završila u Milanu i Londonu.

Odluka za pjesmu prvog plesa pala je na baladu Eda Sheerana 'Perfect', a goste je zabavljao Saša Matić, ali i grupa Lexington. Isto tako, par se držao zabavne tradicije pa je Tin skinuo podvezicu Dini.

Na Instagramu su objavljeni detalji ambijenta u kojima je par proslavio vjenčanje. Imali su raskošnu tortu na čak sedam katova ukrašenu ružama, a novopečeni supružnici su prije rezanja torte zajedno sa gostima gledali prekrasan vatromet koji je dodatno začinio cijeli događaj.

privatni album 

Na njihovom svadbenom slavlju su bili mnogi poznati Hrvati među kojima su i Izabel Kovačić, Mario Mamić sa suprugom Tijom, dizajnerica Kristina Burja i frizer Zvonimir Franić te pjevač Stefan Cvijović.

Mladenka je nosila dvije haljine. Prvo je pozirala u vjenčanici sirena kroja s otvorenim leđima, a kosa joj je bila stilizirana u glamurozne valove s bisernim ukrasom.

U toj je haljini bila i u crkvi, a za matičara je odabrala bijelu haljinu posutu šljokicama s velikim prorezom uz koju je imala kosu podignutu u rep.

Inače, Dina i Tin su prije vjenčanja godinama bili u vezi, a svoju ljubav oduvijek čuvaju daleko od očiju javnosti. Iako ju mnogi znaju kao djevojku nogometaša, Dina je upisala završila UCL (University of London), a već je diplomirala i na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld. U prošlosti se okušala se u manekenstvu.

Tin igra za grčki Panathinaikos, a prije toga nosio je dres u ruskom klubu Lokomotiv Moskva. Isto tako, bio je dio Vatrenih tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji.