Junak Vatrenih ljubi poznatu manekenku: Par već nekoliko godina živi zajedno, a jednog pravila se strogo drže

Lovro Majer već godinama ljubi domaću ljepoticu.

Pixsell/Nel Pavletić

Igrač Vatrenih Lovro Majer sinoć je bio junak u utakmici protiv Sjeverne Makedonije. Zagrepčanin je zabio čak dva pogotka u pobjedi 3:0. Samozatajni 26-godišnjak već je nekoliko godina važna karika u hrvatskoj reprezentaciji, a od prošle godine je dio momčadi VfL Wolfsburg. Međutim, sve ono što saznajemo od njemu, saznajemo kroz igru jer privatni život skriva. 

Naime, godinama je u vezi manekenkom i magistricom ekonomije Paula Puškaš, no javnost je ostala zakinuta za podatak kada je par započeo svoju vezu. Zajednički život započeli u Francuskoj gdje je ona radila u jednoj multinacionalnoj kompaniji u odjelu financija i revizije. Nakon transfera u Njemačku, Paula je ponovno preselila s Lovrom.

John Pavlish 

Zbog interesa javnosti, Paula je zaključala svoj profil na Instagramu na kojem je prati nešto više od sedam tisuća ljudi, ondje je ponekad objavi fotografije u dresu s Lovrinim brojem.

Tijekom Svjetskog prvenstva u Katru Paula je svog dečka pratila s tribina, odjevena u kockasti dres s brojem 7 u društvu prijateljice Ivane Vukušić.