Sergej Jakirović slavio u društvu supruge: Lijepa Marina je stvorila svoju karijere, a par je prebrodio veliki izazov

Sergej Jakirović proslavio trostruku krunu u društvu supruge.

Igor Kralj/PIXSELL

Napeta sezona u HNL završila je trostrukom krunom Dinama, a Modri već danima slave nevjerojatan uspjeh. Do nevjerojatnog rezultata klub je doveo trener Sergej Jakirović, koji je na klupu Dinama sjeo nakon Igora Bišćana. Trener Modrih oglasio se i putem društvenih mreža s nizom nekoliko fotografija. 

'Kakav dan jučer! Dok se još uvijek sažimaju dojmovi, želim vam reći samo jedno veliko HVALA! Vidimo se u novoj avanturi iduće sezone', napisao je Jakirović uz fotografije. 

Iako je riječ o treneru koji samozatajno živi, mnoge zanima tko je Sergej u privatnom životu. Riječ je o obiteljskom čovjeku kojem je najveća podrška supruga Marina, a par ima dva sina.

Prema informacijama dostupnim na LinkedInu, a Marina je glavna sestra na Odjelu za klinička ispitivanja u Dječjoj bolnici Srebrnjak. Lijepa supruga Dinamovog trenera je magistra sestrinstva.

Instagram 

Na Odjelu za klinička ispitivanja kvalificirani su ispitivači iz područja: pedijatrije, kliničke farmakologije, toksikologije, pulmologije, alergologije, neurologije, reumatologije, kardiologije, otorinolaringologije, medicine rada i sporta. Marina se tako bavi znanošću, a na internetu se mogu pronaći i njezini radovi.

Kako piše City portal, Marina i Sergej žive u Sesvetama, a baš poput oca, sinovi su zaluđeni nogometom. Iako mu je velika podrška na trenerskom putu, Marina je rijetko na utakmicama, a više je posvećena obitelji s obzirom da su često razdvojeni. Naime, zbog trenerskih obveza, Sergej je često odustan. Međutim, i tu prepreku su zajedno prevladali.

Podsjećamo, Sergej je trenersku je karijeru počeo u Sesvetama, nastavio u Gorici s kojom je u sezoni 2018/’19. zauzeo peto mjesto u Prvoj HNL. Nakon kratke epizode u Mariboru načinio je podvig s mostarskim Zrinjskim kojeg je u sezoni 2021/’22. deoveo do naslova prvaka Bosne i Hercegovine s čak 27 bodova više u odnosu na drugoplasiranu Tuzla City. Prije prelaska u Dinamo, Jakirović je bio na klupi Rijeke.