Tenisač je nepoznatoj djevojci napravio dijete na stepenicama: Sad je neprepoznatljiv, a utjehu mu pruža 23 godine mlađa

Boris Becker uživa s 23 godine mlađom djevojkom, koja ga je uprkos brojnim aferama, uvijek podržavala.

Instagram

Proslavljeni tenisač Boris Becker privukao je pažnju tijekom odmora na Kostariki. Obožavatelji su odmah uočili ozlijeđeni lakat koji je vidno deformiran, a nekad atraktivni tenisač danas izgleda potpuno drugačije, piše Stil

Splash News / WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Društvo na odmoru u egzotičnoj zemlji mu je pravila zaručnica Lilian de Carvalho Monteiro. Par je već duže vrijeme u sretnoj vezi, a Becker je od svoje partnerice stariji 23 godine. Nakon što je slavni sportaš izašao iz zatvora nakon služenja kazne od osam mjeseci, par se preselio u Milano

Splash News / WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsjetimo, bivši tenisač je optužen 2022. godine nakon što je proglasio bankrot i sakrio imovinu vrijednu 2,5 milijuna funti. Sakrio je novac tako što nije prijavio svoj udio u ogromnoj njemačkoj imovini od milijun funti, kao i 700 tisuća funti u gotovini. Nakon izlaska iz zatvora, par se odlučio iz Ujedinjenog Kraljevstva preseliti u Italiju. 

Nije poznat datum vjenčanja Lilian i Borisa, ali slavnom tenisaču to će biti treći brak. On i njegova supruga Lilly Becker razdvojili su se 2018. nakon devet godina zajedno. Godinu manje trajao je brak s njegovom prvom suprugom Barbarom Becker. Vjenčali su se 1993. i razveli 2001. godine, nakon što je treniač priznao da je ima aferu dok je njegova supruga bila trudna s njihovim drugim djetetom. 

Naime, njegova kći Anna Ermakova je plod kratkotrajne afere. Slavni tenisač i konobarica Angela Ermakova imali su kratkotrajno aferu 1999. godine dok je Beckerova prva supruga Barbara bila trudna s drugim sinom, Eliasom. Navodno je Becker 'spavao' s Angelom, Anninom majkom, na stepenicama jednog noćnog kluba dok su oboje bili nadrogirani.

'Ne bih volio ulaziti u sve detalje, ali otišli smo u stražnju sobu. Ne, to nije bio ormar – ormar je premalen, nemoguće je imati bilo kakvu fizičku aktivnost u ormaru... Našli smo se i se**ali. Nisam imao Angelin broj, nisam imao kontakta i to je bilo to', rekao je Boris.

'Osam mjeseci kasnije dobivam faks u kojem piše: ‘Možda me se ne sjećate. Naš zadnji sastanak je bio prije osam mjeseci. Evo mog broja, nazovi me.‘ Nisam mogao vjerovati', otkrio je.

'Sljedeći tjedan upoznao sam Angelu u Londonu i bio sam nervozan. Ušla je, imala je veliki kaput, skinula ga i imala je veliki trbuh i samo mi je objasnila da sam otac tog djeteta', ispričao je.

Slavni tenisač je dobio dokumentarac u kojem se otkrilo da je spiskao oko 100 milijuna funti na playboyev način života nakon što je postao globalno slavan.

Više fotografija Borisa, pogledajte u galeriji.