NAKON ŠTO JE OBZNANILA TRUDNOĆU, SAŠKA OTKRILA I SPOL BEBE: U obitelj Đoković stiže...

Saška Veselinov i Đorđe Đoković otkrili su da očekuju sina.

Instagram

Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića, potvrdila je da je trudna.

Manekenka je objavila prvu trudničku fotografiju na Instagramu kojom je potvrdila sretne vijesti.

'Za manje od 3 mjeseca stići će pojačanje u našu obitelj i od tog trenutka ja ću dobiti najvažniju ulogu u životu - POSTAT ĆU MAMA. Dugo nisam htjela pričati o ovoj temi, izbjegavala sam javna događanja, iako je s trudnoćom od prvog dana sve bilo u redu, ali o sreći zaista treba šutjeti. Sada kada je to postalo očito i ne mogu sakriti trbuščić, drago mi je da mogu s vama na ovaj način podijeliti najsretniju vijest', poručila je zanosna plavuša.

No, par je sad obznanio i spol djeteta. Naime, u obitelj Đoković stiže dečko.

'Baby boy', napisala je Saška uz fotografiju na kojoj Đorđe rukama pridržava trbuh.

Đorđe je svoju ljubav zaprosio na Kalemegdanu, a vjenčanje je održano sredinom rujna u Beogradu. Nakon toga je održano veliko slavlje u Crnoj Gori u Herceg Novom na pješčanoj plaži.

PRIVATAN ALBUM 

'Postojale su simpatije prema njemu, ali nismo odmah ušli u vezu. Prepoznali smo se, ali nakon toga uslijedilo je razdoblje druženja i upoznavanja. Osvajao me svojom dobrotom, manirama, na svaku moju priču on je imao osmijeh od uha do uha, željeli smo doznati sve jedno o drugom. On je bio otvoreniji i poduzimao je korake, dok sam ja onaj tip koji kada se zaljubi, postane sramežljiv. Bilo je preslatko i definitivno naša priča ne sliči današnjim vezama, mi živimo ljubav. Otkako smo se vratili u Beograd, pokušavamo pronaći riječi kojima bismo opisali kako smo se proveli na našem vjenčanju. Jako je teško opisati sreću i zadovoljstvo kada doživiš nešto o čemu si maštao cijeli život. Veselje nije stajalo puna dva dana, gosti su sve vrijeme bili na nogama, a mi smo zaista uživali i nijednog trenutka nismo skidali osmijeh s lica. Teško mi je izdvojiti najljepši trenutak', rekla je tada Saška ekskluzivno za magazin Story.

'Moj je san ostvariti se kao majka. Jako sam emotivna i volim obiteljski život, imam pokraj sebe životnog suputnika koji mi svakog dana pruža ljubav te se radujem tom danu', rekla nam je tada.

IZVOR: INSTAGRAM

Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića, potvrdila je da je trudna.

Manekenka je objavila prvu trudničku fotografiju na Instagramu koju je pratio poduži status.

'Za manje od 3 mjeseca stići će pojačanje u našu obitelj i od tog trenutka ja ću dobiti najvažniju ulogu u životu - POSTAT ĆU MAMA. Dugo nisam htjela pričati o ovoj temi, izbjegavala sam javna događanja, iako je s trudnoćom od prvog dana sve bilo u redu, ali o sreći zaista treba šutjeti. Sada kada je to postalo očito i ne mogu sakriti trbuščić, drago mi je da mogu s vama na ovaj način podijeliti najsretniju vijest', poručila je zanosna plavuša.

TAGOVI