'NISAM ZNAO DA SVETICE OVAKO IZGLEDAJU': Diletta dobila konkurenciju, navijači poludjeli za ovom lijepom novinarkom

Američka sportska novinarka Aileen Hnatiuk postala je senzacija na društvenim mrežama.

Instagram

Aileen Hnatiuk u posljednje vrijeme postala je prava senzacija na društvenim mrežama.

Naime, Aileen je sportska novinarka koja izvještava za NFL momčad New Orleans Saintsa, a nakon što se pojavila u jednom prijenosu, navijači su jednostavno poludjeli za njom i popularnost joj je naglo porasla.

Instagram 

O ovoj djevojci se ne zna previše. Iako skriva godine, određene informacije govore da ima 27 godina i da je rođena na Floridi. Osim toga, visoka je 178 centimetara, a novinarsku karijeru započela je 2018. godine.

Lijepu Aileen brzo su prozvali najljepšom novinarkom na svijetu koju navijači sad žele što više gledati na TV-u. Odmah su krenule i usporedbe s talijanskom novinarkom Dilettom Leottom za koju govore da je dobila žestoku konkurenciju. Prekrasna novinarka je u kratkom roku dobila više od 40 tisuća pratitelja. 'Nisam znao da svetice ovako izgledaju', samo je jedan od komentara na društvenim mrežama na njenu fotografiju ispred stadiona Saintsa.

Za razliku od nje, lijepa Diletta na Instagramu ima 8.5 milijuna obožavatelja, a nedavnom je objavom potvrdila šuškanja o ljubavnom životu. Naime, potvrdila je vezu o kojoj se jedno vrijeme samo nagađalo.

Objavila je fotografiju s dočeka Nove godine čime je obznanila da je službeno u vezi s Lorisom Kariusom, golmanom koji je u središte pozornosti došao 2018. godine kad je nakon Lige prvaka postao glavni predmet ismijavanja zbog katastrofalnog branjenja.

Karius je tada igrao za Liverpool i lošim je nastupom i greškama na utakmici praktički poklonio pobjedu Real Madridu. Od toga dana karijera mu je krenula nizbrdo.

Profimedia 

Ipak, očito mu kikseve ne zamjera Diletta koja na zajedničkim fotografijama nije skidala osmijeh s lica, a šuškanja o vezi pokrenula su se kad su ih paparazzi u studenom prošle godine uhvatili kako uživaju u šetnji na ulicama Milana. Usklađeni u crnim kombinacijama izgledali su kao pravi fashion par, a mnoge je tad zanimalo hoće li upravo on biti gospodin pravi za plavu ljepoticu.