'MAJKO MILA, ŠTO JE OVO?': Gvardiol odradio prvi trening bez maske, a u prvi plan došle noge kojima je oduševio sve

Joško Gvardiol ponovno je postao hit na društvenim mrežama.

Profimedia

Nakon što se nedavno vratio u redove RB Leipziga, Joško Gvardiol ponovno je postao hit na društvenim mrežama.

Euforija oko brončanog Gvardiola još uvijek se ne stišava. Osim što je postao senzacija u Hrvatskoj, ništa manje nije popularan ni u Leipzigu među suigračima.

Igor Kralj/PIXSELL 

Igrači su trenutno na pripremama u Abu Dhabiju dok ih za par dana čeka okršaj s Bayernom. No, dok se naporno treniralo netko je ugrabio priliku i fotografirao Gvardiolove noge koje su postale pravi hit i zaludjele brojne obožavateljice.

'Oni nikad ne preskaču dan za noge', piše u objavi na društvenim mrežama.

'Je li ovo moguće?', 'Sigurno ne izlazi iz teretane', 'Majko mila, što je ovo?', 'Pogledajte kako čudesno izgleda najbolji stoper svijeta', samo su neki od komentara.

Osim toga, Gvardiol je ovih dana ostao i bez zaštitnog znaka koji je obilježio njegov imidž na Svjetskom prvenstvu. Naime, više neće morati nositi zaštitnu masku na licu koju je nosio tijekom cijelog prvenstva u Katru.

Instagram 

Nakon što je saznao dobre vijesti, Gvardiolu se oglasio i na Instagramu. 'Napokon! Maska dolje', napisao je. Inače, masku je morao nositi zbog ozljede koju je zaradio u dvoboju 14. kola Bundeslige protiv Freiburga kad je u sudaru sa suigračem Willijem Orbanom zaradio je frakturu nosa.

Profimedia 

Iako su neki uoči SP-a strepili kako će se mladi branič snaći s maskom na licu, ispostavilo se da ne da mu nije smetala. Naprotiv, briljirao je na najvažnijoj svjetskoj nogometnoj smotri, s koje su se Hrvati vratili s broncom oko vrata, a postao i najskuplji stoper na svijetu.