'JEDNOG DANA ĆEMO OPET BITI ZAJEDNO': Dejan Lovren se emotivno oprostio od njemu jako važne osobe

Dejan Lovren emotivnim se riječima oprostio od bake Finke koja je preminula početkom godine.

Profimedia

Dejan Lovren emotivnim se riječima oprostio od bake Finke koja je preminula početkom godine.

Nova 2023. godina za Dejana Lovrena počela je teškim gubitkom. Naime, na prvi dan Nove godine preminula je njegova baka Finka. Od nje se Dejan oprostio i na Instagramu emotivnim riječima.

‘Zbogom, bako moja. Jednog dana ćemo opet biti zajedno. Hvala ti Finka’, napisao je Lovren.

Profimedia 

Inače, Lovren je bio jako vezan za obje bake. U svibnju 2021. godine oduševio je navijače Liverpoola dok je boravio na odmoru u susjednoj Bosni i Hercegovini. Naime, tada je Lovren posjetio i svoju drugu baku Ivanku koja živi u Kraljevoj Sutjesci te se na Instagramu pohvalio fotografijom na kojoj poziraju zajedno.

‘Baka Ivanka napravila svom unuku svoj 'lagani kolač bez grama šećera’, napisao je Lovren uz fotografiju na kojoj je nekima najviše u oko upao Liverpoolov prsluk u kojem je Ivanka pozirala sa svojim unukom.

Navijači engleskog velikana odmah su krenuli s komentarima u kojima su oduševljeno pohvalili modni ukus bake Ivanke.

‘Prsluk joj je najjači’, ‘Bake su najjače’, ‘O moj Bože, ona nosi Liverpoolov prsluk’, ‘Predivno’, ‘Tvoja baka podržava prvi klub’, ‘Baka nosi prekrasan prsluk’, bili su samo neki od komentara.

Inače, iza Lovrena je unatoč sjajnom uspjehu na Svjetskom prvenstvu u Katru, dosta teško razdoblje. Naime, karijeru će nastaviti u novom klubu Lyonu, no francuskim medijima se nije svidjelo što Hrvat dolazi u klub. Mediji su trenera Laurenta Blanca pitali za Lovrenovo uzvikivanje ‘Za dom spremni’ koje je ponosno isticao na razuzdanoj zabavi nakon svečanog dočeka Vatrenih na trgu.

‘To je nacionalistička pjesma koja slavi oslobođenje njegove zemlje. To pitanje morate postaviti njemu. Ne mogu odgovarati na pitanja umjesto njega’, rekao je Blanc.

Francuski mediji osudili su njegovo ponašanje i veličanje fašizma. ‘Istakao se riječima i gestama koje su bliske fašizmu. To je sad sramota njegovog novog kluba Lyona’, piše francuski L'Equipe.