DVOJICA SE BAVE KOŠARKOM, A JEDAN IMA I GLAZBENI TALENT: Tko su i čime se bavi sinovi Dina Rađe?

Dino Rađa ima trojicu sinova.

Instagram

Dino Rađa je bivši hrvatski košarkaš, osvajač dvije olimpijske medalje, svjetski prvak, višestruki klupski prvak Europe te uspješan NBA igrač, a iako je profesionalnu karijeru završio prije 20 godina, njegov privatni život i dalje interesira javnost. On je u braku s bivšom manekenkom Viktorijom, a otac je trojice sinova - Duje, Roka i Nike. 

Dino iza sebe ima brak s bivšom košarkašicom Željanom s kojom je dobio sina Duju (26). On upravo poput svojih roditelja gaji ljubav prema košarci te je krenuo njihovim stopama. Duje je igrao za Furnir, a od ove godine igra za Zagreb.  

Instagram 

Dinin najstariji sin ima sreće i u ljubavi, naime u vezi je s lijepom Laurom koja je završila preddiplomski studij na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu.

Dino i Viktorija u braku su od 2001. godine, a dobili su dva sina. Stariji sin Roko (20) je samozatajan, a baš poput oca i starijeg brata bavi se košarkom. Međutim, Roko i odlično svira gitaru, bubnjeve, a ima dara i za ples. S obzirom na to da je i Dino posvećen glazbi, čini se da je Roko povukao još nešto na njega.

I on je, kao i stariji brat, sretno zaljubljen. Njegova djevojka je Nikolina Rašić.

Bračni par Rađa 2008. dobio je i sina Niku koji ima 15 godina. Roditelji ne skrivaju koliko su ponosni na svoje sinove, a na društvenim mrežama često pokazuju povezanost.

Više fotografija Dina i Viktorije, pogledajte u galeriji.

Instagram, Marko Prpić/Pixsell Dino i Viktorija Rađa