KONAČNO SE OGLASILA O IZDAJI BIVŠEG SUPRUGA: Dok se on ne odvaja od njene kopije, ona ga prozvala jednom rečenicom

Shakira se osvrnula na godinu koja je iza nje i objavila emotivnu poruku.

Profimedia

Za slavnu pjevačicu Shakiru 2022. godina bila je i više nego turbulentna.

Njena 12-godišnja veza sa nogometašem Gerardom Piquéom s kojim ima dva sina doživjela je neslavan kraj nakon što je uhvaćen u preljubu, a na sve to, suočila se i sa optužbama da je utajila porez.

Iako je do sada izbjegavala govoriti o svemu što je proživjela, oglasila se prvi put u 2023. godini i njene su riječi dotaknule mnoge. Naime, pjevačica je na Instagram profilu objavila moćnu poruku, a mnogi su zaključili da se ovo itekako odnosilo na Piquéa.

'Iako su nam rane i u ovoj novoj godini otvorene, vrijeme ima ruke kirurga (vrijeme liječi sve). Čak i ako nas je netko izdao, moramo nastaviti vjerovati. Suočeni sa prijezirom, nastavite cijeniti sebe. Jer dobrih ljudi ima više nego nepristojnih. Više empatičnih nego neosjetljivih ljudi. Manje ih odlazi, a više ostaje pored nas. Naše suze nisu otpad, one zalijevaju zemlju na kojoj će se rađati budućnost i čine nas boljim ljudima, da i pored slomljenog srca možemo nastaviti voljeti', napisala je pjevačica na Instagramu.

Profimedia 

Čini se da se neki dijelovi emotivne poruke odnose upravo na bivšeg supruga i njegovu novu djevojku Claru Chiu Marti za koju kažu da je kopija Shakire iz mlađih dana.

Inače, Piqué se ne odvaja od mlade studentice koja je ranije radila za njega, a zbog nje je i prekršio dogovor sa bivšom suprugom da se neće pojavljivati godinu dana nakon razvoda u javnosti. Nedavno je u javnost procurila i snimka na kojoj bivši igrač Barcelone daje intervju nekoliko mjeseci prije službenog prekida, a iza njega se prešetava upravo mlada studentica.

Video datira od 15. kolovoza 2021. godine, dakle deset mjeseci prije prekida. Gerard nije htio komentirati video niti novinske napise, jer se španjolskim medijima već duže ne javlja na telefon. Zatim su mu otišli ispred kuće, no sportaš je i dalje odbijao komentirati video, već je samo nastavio hodati i gledati u telefon.

Ipak, uspjeli su se jednoglasno dogovoriti oko skrbništva nad sinovima koji će život nastavili sa Shakirom u Miamiju

'Naš jedini cilj je našoj djeci pružiti najveću sigurnost i zaštitu', rekao je bivši par u zajedničkoj izjavi za E! News. 'Nadamo se da mogu nastaviti sa svojim životima u sigurnom i mirnom okruženju'. Tako će nogometaš moći sa svojom djecom provesti 10 dana u mjesecu, kao i tijekom svih praznika.