NOGOMETAŠ BEZ SKANDALA: Milan Badelj ljubi glazbenicu, nema društvene mreže, a sin je dobio ime po preminulom suigraču

Milan Badelj je u skladnom braku sa suprugom Martinom, a par ima dvoje djece.

Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski nogometaš Milan Badelj oprostio se od reprezentacije. Osvajaču srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji posebna priznanja Hrvatskog nogometnog saveza uručili su predsjednik HNS-a Marijan Kustić i tehnički direktor Stipe Pletikosa. Milan Badelj je za Vatrene odigrao 55 utakmica, a zabio je dva gola. 

Milan trenutačno igra za talijansku Genou, a Vatrenom je godinama podrška supruga Martina Baumiler Badelj

Robert Gašpert 

Obično se Badelja opisuje kao mirnog dečka iz Zagreba koji se nikad nije našao na naslovnicama tabloida i uz njega se ne vežu nikakvi skandali. Suprugu je upoznao dok je bila studentica na zagrebačkoj Glazbenoj akademiji, a zajedno su od 2008. godine i uz nju je mnogo naučio o klasičnoj glazbi. Nakon dugogodišnje veze, par se vjenčao. Javnosti i medijima nije poznato kad se par vjenčao niti gdje, a Badelj nema profile na društvenim mrežama kao njegovi brojni kolege.

Ipak, poznat je jedan posebno zanimljiv detalj iz njihova života, i to onaj o imenu njihova sina Jone Davida. Naime, dječak je ime dobio po Milanovu tragično preminulom prijatelju i suigraču iz Fiorentine, Davideu Astoriju.

Par ima još jedno dijete, ali nije poznat spol.