DRŽE SVOJU VEZU U TAJNOSTI: Nikola Vlašić godinama je s prekrasnom Anom, a par ima i dvoje djece

Nikola Vlašić danas slavi 26. rođendan.

privatni album

Nogometni reprezentativac Nikola Vlašić danas slavi 26. rođendan. Posljednjih nekoliko godina velika podrška mu je njegova supruga Ana koju je oženio 2021. godine u splitskoj crkvi Sv. Lovre u Splitu. Vjenčali su se dok je Nikola igrao za ruski klub CSKA. 

S vjenčanja je u javnost izašla samo jedna fotografija sretnih mladenaca. Dok je Nikola oduševio u klasičnom odijelu, Ana je zablistala u vjenčanici dugih rukava, ispod koje se isticao trudnički trbuščić.

Nedugo nakon vjenčanja, dočekali su i rođenje sina Noe. Nikada nisu tajili svoju vezu, ali Nikola nije htio govoriti o svom privatnom životu. Prošle su godine dobili i svoje drugo dijete sa suprugom Anom. Ana je rodila kćer na Božić, a ime još uvijek nije poznato.

Prije vječanja Nikola i Ana su bili u dugogodišnjoj vezi, nakon što je Nikola prešao iz Evertona u CSKA, Ana se posvetila fakultetu, a onda se i ona doselila u Moskvu. Sretni par nije tajio svoju vezu, ali Nikola nikad nije htio govoriti o privatnom životu. Bila je njegova najveća podrška u najtežim trenucima koje je prolazio u Evertonu i West Hamu, vjerovala je u njega i uspio je vratiti se tamo gdje pripada. U Torinu je prodisao i konačno zaigrao sukladno svojoj klasi.

Inače, Nikola dolazi iz slavne splitske obitelji. Njegova sestra Blanka Vlašić dvostruka je svjetska prvakinja u skoku u vis, a otac Joško, bivši desetobojac i državni rekorder, osvajač je zlatne medalje na Mediteranskim igrama u Casablanci.

Sanjin Strukic/PIXSELL